2017.12.10

Karácsonyi 2017! Ajándék ötletek : ezüst vasárnap!

Kahn Katalin | 2017.12.10 10:59 | Szólj hozzá!


A karácsonyi ajándék ötletek első részében már sok jó tippel találkozhattatok, viszont most az ezüst vasárnap alkalmából még több inspirációt adunk Nektek, amelyeket mindenképp érdemes végig böngészni! Ha nem olvastátok az előző karácsonyi ötletgazdag cikkünket, érdemes azt is vissza keresni! 




Néhány üzlet kínálatából keresgéltünk most Nektek:


 

img_3175.jpg







Egy letisztult, elegáns fekete cipő elengedhetetlen egy férfi cipősszekrényéből. Egy jó tanács, ha éppen lenne olyan, akinek szívesen ajándekoznál egyet, mérd le az egyik cipőjének talphosszát, így biztosan elkerülhetet a méretproblémát. Azok, akik szeretik a kihívásokat, éjszaka is lemérhetik a célszemély talphosszát, amikor az illető épp alszik. 





img_3174_1.jpg

A mai világban szinte már mindenki rendelkezik okostelefonnal. Télen, a hidegebb időszakokban viszont kénytelenek vagyunk kesztyűt húzni, ami gátolja az okostelefonok képernyőjének használatát, hiszen azok csak a csupasz ujjainkat érzékelik. Ennek kiküszöbölésére ajánljuk a H&M okostelefon kesztyűit, melyet több színben is beszerezhetünk, így nemcsak praktikusság, de design szempontjából is szívből ajánljuk Nektek. 

 




 

                                                                                                 
            Egy igazán stílusos férfinak az illatának is mindig tökéletesnek kell lennie,  így hát a Paco Rabanne Pure XS illatát javasoljuk. Higyjétek el nekünk, nem tévedhetek vele. .




 
Egy igazán stílusos férfinak megannyi órája van. Így hát elengedhetetlen egy óra tartó doboz is ,melyet bátran merünk ajánlani ,minden óra gyűjtő rajongónak. 


Biztosan veled is sokszor előfordult már, hogy hirtelen eszedbe jut valami, teendők, bevásárlólista, esetleg a világmegváltó ötleteid és a telefonod jegyzeteibe írod őket. Mi viszont szeretnénk javasolni egy ettől stílusosabb megoldást. Válassz egy tetszésednek megfelelő noteszt, lehet letisztult, kifinomult, egyszerű. Hidd el, ezzel egyáltalán nem tűnsz majd régimódinak vagy lemaradottnak, sőt, sokkal esztétikusabb és ízlésesebb megjelenít biztosít, illetve mások is komolyabban fognak venni. Még egy szempont, hogy a papírra vetett ötleteidből többet fogtok megvalósítani, mint a jegyzeteidből a telefonodon. Egy Montblanc garantáltan telitalálat.


+1



Kicsit talán még korai a kiránduló-szezonról beszélni, viszont rengetegen szeretnek télen is túrázni és kirándulni, például a hegyekben, amik télen is pazar látványt nyújtanak. Akár téli, tavaszi vagy őszi kiruccanáshoz, de a sí-időszak küszöbén a síeléshez sem ajánlhatnánk ennél praktikusabb táskát.
Nektek mi a véleményetek? Tetszettek a termékajánlóink? Esetleg mást javasolnátok helyettük? Ne hagyjátok ezeket magatokban, kommentben írjátok le őket!





A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3413467471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása