2014.12.13

Ott a helyed: Ajándék Terminál karácsonyi kiállítás és vásár

HeStyle | 2014.12.13 13:36 | Szólj hozzá!


at01.png

Karácsonyi kiállítás, vásár és aukció a magyar design legjobbjaival: idén is vár az Ajándék Terminál!

Idén sem maradhat el a 2011-ben indult, azóta pedig hatalmas népszerűségnek örvendő Ajándék Terminál karácsonyi vásár, melyet a Design Terminál szervez 2014. december 5. és 24. között és amelyen több, mint 150 magyar tervező termékét lehet megvásárolni.

Idén előszőr nem csak az Erzsébet téri Design Terminálon találhatjuk meg a minőségi, igényes és különleges magyar design tárgyakat, hanem Budapest több pontján is: a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban, a Magyar Nemzeti Galériában és a Westend City Centerben is várják az érdeklődőket az Ajándék Terminál kiállítói és üzletei. Az eseménysorozat nem csak a vásárlókat várja: a szakma képviselői és a design iránt érdeklődők számos program közül választhatnak december 24-ig.

at02.jpg

Néhány személyes kedvenc az idei Ajándék Terminálról:
Anna Amelie, Anna Dauber, Artista, BP Clothing, Dora Abodi, Ducsai Judit, Je Suis Belle, Jurekka, Mei Kawa, Nanushka, Nubu, Use.... A sort folytathatnánk, hiszen a több, mint 150 kiállító mind pazar termékeiről híres!

Programok a közeljövőben:

 DECEMBER 13. 16:00 
AJÁNDÉK TERMINÁL TÚRA
Tematikus séta Budapest téli utcáin Osvárt Judittal, a Design Hét Budapest projektvezetőjével és Szemerey Samuval, Kortárs Építészeti Központ kurátorával, melyen rejtett műhelyek nyitják meg kapuikat és a vásárlás mellett az Ajándék Terminál helyszíneiről is érdekes információk derülnek ki. 
A túra Four Seasons Hotel Greasham Palace-től indul és a Design Terminál központjánál ér véget, ahol vásárolni is lehet. Jelentkezés:https://ajandekterminalseta.eventbrite.com 

 DECEMBER 14. 10:00-12:00 
JÓTÉKONYSÁGI MINI TERMINÁL
A Design Terminál és az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz körülmények között élő 6-12 éves gyerekeknek szervezett kreatív műhelye, ahol a résztvevők tervezőkkel készítenek fenyődíszeket. 
HELYSZÍN: DESIGN TERMINÁL

 DECEMBER 17. 19:00 
JÓTÉKONYSÁGI DESIGN AUKCIÓ
Egyedi design tárgyak kalapács alatt Winkler Nórával. Az árverés teljes bevételével az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatjuk. Az aukció fővédnöke: Dr. Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos. A hangulatról dj Mahogany gondoskodik.
HELYSZÍN: DESIGN TERMINÁL

 DECEMBER 18. 19:00 
MI KÉSZÜL A VÁROSBAN? – ADATBÁZIS PREZENTÁCIÓ
A Design Terminál féléves kutatásának eredményeként létrejött adatbázis számba veszi a Budapest belvárosában található gyártóműhelyeket, kreatívipari vállalkozásokat. 
HELYSZÍN: HIGGS FIELD MŰVÉSZETI GALÉRIA

 DECEMBER 19. 18:00 
VJ NIGHT
Karácsonyi buli, melyen a zenét Jumodaddy szolgáltatja, míg a hangulatot két grafikus, Szabó Balázs Lobot és Ál Tamás Mozgó festmény című pavilonra tervezett élő fényjátéka dobja fel. 
HELYSZÍN: DESIGN TERMINÁL

 DECEMBER 18-19. 19:00 
LIVE DJ
A Design Terminál magyar divattervezők munkáit felvonultató üzletében hazai DJ-k mixei dobják fel a karácsonyi ajándékvásárlást. december 18. : Benskifater; december 19. : Jumodaddy.
HELYSZÍN: DESIGN TERMINÁL 

at03.jpg
Még több információ az Ajándék Terminál honlapján!

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr516979847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása