2014.11.12

Kabátkörkép 2014: A "Pufikabátok"

HeStyle | 2014.11.12 15:00 | 1 hozzászólás


kab0.png

Idén sem maradhat el a HeStyle szokásos kabátkörképe, melyben az éppen aktuális trendeknek megfelelő fazonokat és darabokat mutatjuk be Nektek.

A 2014-es kabátkörkép első részében a bélelt, sokak által "pufikabátnak" vagy steppelt kabátnak nevezett fazont mutatjuk be közelebről. Ezt a típusú kabátot általában vattával, a drágább darabokat pedig tollal bélelik, fazonukra pedig leginkább a derék alatt véget érő hossz jellemző.

A "pufikabátokkal" igazából nem lehet mellélőni, hiszen évről-évre nagy népszerűségnek örvendenek, szinte minden téli szezonban bérelt helyük van a boltok polcain. Idén a minél több élénk színű darab és a különböző anyagokkal (kötött, bőr) kombinált stílusok a leginkább kelendőek, de a fényes anyagú és a kompletten bőrből vagy egyéb eddig nem túl megszokott anyagból készült darabok is nagy sikernek örvendenek.

A most következő összeállításunkban az Asos.com, a H&M és a Zara kínálatából válogattunk olcsóbb és drágább darabokat egyaránt.

Nektek mi a véleményetek a "pufikabátokról"?
Hordjátok, szeretitek őket?

          ASOS: 

kab1.png

kab2.png

kab3.png

          H&M: 

kab4.png

          ZARA: 

kab5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr476890543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gringo 2014.11.13. 19:21:22

Lehet, hogy másoknak tetszik, de én fel nem vennék ilyet.
süti beállítások módosítása