2014.04.01

Hajtrend 2014: A Pompadour fazon

HeStyle | 2014.04.01 12:00 | 1 hozzászólás


Folytatjuk nagysikerű "Hajtrend" sorozatunkat, amelyben különféle népszerű és kedvelt frizurákat mutatunk be.

A mai részben a kis túlzással évszázadok óta népszerűségnek örvendő "Pompadour" fazonról olvashattok és arról, hogy hogyan lett a XVIII. században még női hajviseletből 2014-re az egyik legnépszerűbb, a fodrászatokban tonnaszámra kért és a sztárok által is közkedvelt hajstílus.

A pompadour-nak egyébként több verziója is létezik, mi a klasszikust és a modernet mutatjuk be kicsit közelebbről, de jóformán mára annyi változata és viselete lett, hogy összeszámolni is nehéz. Abban talán még van egy kis közös bennük, hogy felül hosszabb és hátul/oldalt rövidebb a fazon, de ezután már számtalan vágási, formázási és fésülési lehetőség áll a frizura viselője számára, hogy egyedivé varázsolja a fazont.

pomp8.png


Nektek mi a véleményetek a pompadour stílusról?
Melyik változata tetszik a legjobban?

pomp1.png

pompa2.png

POMPA3.png

pompa4.png

pompa6.png

pompa5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr865887722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2014.04.28. 10:48:58

A klasszikus tetszik jobban. Én is ilyet viselek kb. 2 éve.
Jó, hogy újra vannak bejegyzések. :)
süti beállítások módosítása