2013.11.05

Grunge 'n Roll: Íme a HeStyle mentoráltja, Dorka!

HeStyle | 2013.11.05 17:00 | 1 hozzászólás


Nemrég már beszámoltunk róla a Facebook oldalunkon, hogy a HeStyle is részt vesz a L'Oréal Professionnel és az InStyle magazin közösen indított stílusversenyén, amely az "It Look" nevet viseli. 

A verseny első fordulójában a jelentkezőknek a kedvenc, általuk legjobbnak vélt őszi trendet bemutató összeállítást kellett beküldeniük, melyek közül a zsűri végül a 10 legjobbat engedte tovább a végső fordulóba, ahol a lányok kaptak maguk mellé egy-egy blogger mentort is, hogy még könnyebben menjen a felkészülés a profi fotózásra, mely során elkészül a végleges fotó, amire aztán a közönség is szavazhat. A szerencse és a sorolás úgy hozta, hogy a HeStyle mentoráltja a 18 éves, utolsó éves gimnazista, Párdányi Dorottya lett, aki egy vagány, fiatalos szettel nevezett a versenyre. Dorkával az első pillanattól kezdve nagyon jól megértettük egymást, valamint a végső fotón viselni kívánt szett koncepciójában is hasonlóak voltak az elképzeléseink.

A fő irányvonalunk az idei ősz egyik legnépszerűbb trendje, a nyolcvanas és kilencvenes éveket idéző, "grunge" stílus volt, melyet többek között a kockás ingek, bőrkabátok, bakancsok és szegecsek jellemeznek leginkább. A "grunge" az azonos nevű zenei irányzathoz kapcsolódó, eklektikus, vagány öltözködési stílus, mely elképesztő nagy sikernek örvend idén ősszel, főként a fiatalabb generáció körében. Mentoráltunkat, a textiltervezőnek készülő Dorkát is ez az irányzat fogta meg leginkább, mind színeiben, mind pedig üzenetében közel áll az ízléséhez. 

dorottya.jpg

A friss, vagány és nagyon pimasz összeállításban a piros kockás ing élénk árnyalata "életet ad" az összképnek, a tüllszoknya ellensúlyozza a motoros dzsekit, a bakancsot és a bandás pólót, így a szett hangulata kicsit finomul és végül bohókásan vadóccá válik, ezzel is tükrözve Dorka személyiségét. Ez volt talán az egyik legfontosabb szempontunk, semmiképpen sem szerettünk volna egy olyan összeállítást, amely bár rendkívül stílusos és nagyon elegáns, mégis fényévekre áll a mentoráltunktól. Dorka egyébként szeret alkotni és a szettjében is több "DIY" darab található, mint például a saját maga által készített szegecses karkötő és keresztes gyűrű, valamint a felturbózott, átalakított szoknya.

Összességében nézve azt hiszem, hogy egy különleges, nagyon trendi és egy fiatal, 18 éves, vagány csaj személyiségét abszolút tükröző szettet sikerült összeállítani, mely nem beleolvad, hanem kitűnik a tömegből.


Ha Nektek is tetszik a HeStyle mentoráltjának szettje és szeretnétek, hogy ő utazzon Barcelonába a verseny nyerteseként, akkor kérlek szavazzatok Párdányi Dorottyára a következő linken:

SZAVAZZ ITT ÉS MOST!

 
Mindenképpen megéri (ránk) szavazni, hiszen a szavazók között 5 db 20.000 Ft értékű ajándékcsomag talál majd gazdára a L'Oréal Professionnel jóvoltából!

Katt a "Folytatásra", ha szeretnétek látni néhány werk fotót, melyek a fotózáson készültek!

625580_621142774602682_860240091_n.jpg

fotó.JPG

fotó2 (1).JPG




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr495616113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.11.08. 00:22:19

mindig furcsállom mikor egy "mainstream ellenes" irányzat divat lesz
süti beállítások módosítása