2013.10.08

Street style inspirációk: október

HeStyle | 2013.10.08 15:30 | 2 hozzászólás


Folytatjuk a street style fotókat bemutató sorozatunkat, hiszen ezek a fotók és a rajtuk látható összeállítások remek inspirációként szolgálhatnak sokunk számára. Ha nem is kompletten lemásolni, de egy-egy részletet vagy apróságot átemelni a saját öltözködésünkbe mindenképpen lehet a street style fotókról.

Ebben a mostani összeállításban a tumblr oldalakról összegyűjtött kedvenc, őszi street style fotóink egy részét láthatjátok, melyek reméljük ösztönzőleg is hatnak rátok, hiszen még lehet jelentkezni a L'Oréal Professionnel és az InStyle magazin közös versenyére, az "it look Divatdiktátorok"-ra, melyre hasonló fotókat várnak a szervezők, mint az itt láthatóak. A verseny nagyon hasonlít a HeStyle-on futó "YourLook"-ra, így javasoljuk, hogy aki abban részt vett, erre is jelentkezzen, hiszen a főnyereményegy utazás Barcelonába, sőt mi is részt veszünk benne, mint mentorok. Bővebb információkat itt olvashattok a jelentkezésről.

Nektek mi a véleményetek az itt látható összeállításokról?
Van kedvenc őszi street style fotótok? Ha igen, küldjétek el nekünk a hestyle@gmail.com e-mail címre, hogy minden olvasó megismerhesse ezeket az inspiráló szetteket!

it19.jpg

it8.jpg

it17.jpg

it15.jpg

it26.png

it9.jpg

it23.jpg

it22.jpg

it6.jpg

it7.jpg

it20.jpg

it18.jpg

it4.jpg

it11.jpg

it21.jpg

it10.jpg

it16.jpg

it12.jpg

it3.jpg

it5.jpg

it25.png

it28.jpg

it27.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr125555507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.10.08. 20:18:57

van pár furcsaság, de amúgy jó

tudom hogy a zoknivillantás mostanában menő, de azért ennyire nem kéne erőltetni (főleg ha még zokni sincs)
én még mindig jobban szeretem a felhajtott de azért a cipőhöz érő verziót....
süti beállítások módosítása