2013.08.15

Programajánló: B my Lake fesztivál a Balatonon!

HeStyle | 2013.08.15 12:34 | 3 hozzászólás


Újabb programajánlóval jelentkezünk, ezúttal a zenét és a fesztiválozást kedvelőknek!

Nagyot téved az, aki azt hiszi, hogy véget ért az idei fesztiválszezon, augusztus 18-tól kezdődik ugyanis a háromnapos B my Lake fesztivál, melyet közvetlenül a magyar tenger partján, Balatonvilágoson rendeznek meg.

A VOLT Produkció és a Deadcode Production, hiánypótló, izgalmasnak ígérkező elektronikus zenei fesztiválján több, mint 120 DJ lép fel, akik éjjel-nappal, megállás nélkül adják majd át egymásnak a pultot. Kiemelni egy-egy fellépőt szinte lehetetlen és nem is érdemes, de az biztos, hogy az electro, a minimal, a techno és a tech house szerelmesei nagyon jól fognak szórakozni a Balaton partján, sőt augusztus 20-án egy fergeteges tűzijátékkal is készülnek a szervezők.

Annak, aki tehát csak most kapott kedvet a fesztiválozáshoz és a nyár vége előtt még bulizna egyet,
irány a B my Lake augsztus 18-20-ig Balatonvilágoson!

bmy3.png

A folytatásban a fellépőket is láthatjátok!

bmy1.jpg

bmy2.png

 

Ha nem tudod mit vigyél magaddal és mit vegyél fel,
olvasd el legutóbbi tipprovatunkat, melyben a fesztivál szettekről írtunk!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr775461787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.08.15. 15:36:54

Ugyanekkor lesz a Strand fesztivál Zamárdiban. Én oda megyek. strandfesztival.com/programok/
Tehát összehoztuk a kettőt és szerintem @nevetkőzzcsakszopnifogsz! egy harmadikra (SZIN) gondolt, amikor azt állította, hogy már csak egy fesztivál lesz, tehát már 3 feszt. Érdemes volt az említett bejegyzés.

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.08.23. 18:06:18

@geucsa: nem, én erre gondoltam. :) Ugyanakkor be kell látni, hogy sokkal nagyobbat szólt volna az ajánló, ha május-június környékén posztolják, nem augusztus közepén.
süti beállítások módosítása