2013.07.19

Arcápolás Tom Ford módra!

HeStyle | 2013.07.19 12:20 | 6 hozzászólás


Tom Ford is belépett a szépségiparba, érkeznek a nevével fémjelzett, férfiaknak szánt szépségápolási termékek!

A zseniális divattervező nemrég jelentette be, hogy elindítja márkájának "Tom Ford for Men" nevet viselő vonalát, amely kifejezetten férfiaknak szóló arcápolási és szépségipari termékeket forgalmaz majd. A kínálatban többek között multifunkcionális hidratáló krém, arctisztító, szemkörnyékápoló, korrektor és bronzosító is megtalálható lesz majd, de az ígéretek szerint folyamatosan bővítik majd a kollekciót a vásárlói igények alapján.
Tom Ford az új vonal elindításával együtt bővíti népszerű parfümje, a "Private Blend" kínálatát is, két új illattal.

A "Tom Ford for Men" első, remekül sikerült kampányát maga a tervező fotózta, a modell pedig Juan Betancourt volt. A modellválasztás amúgy kifejezetten jól sikerült, hiszen nem igazán szoktunk férfias arcokat látni a hasonló termékeket reklámozó anyagokban!

Nektek mi a véleményetek arról, hogy Tom Ford belép a szépségiparba?
Életképes lehet a férfiaknak szánt arcápolási kollekciója?

tfor.png

TF1.jpg

TF5.jpg

TF6.jpg

TF4.jpg

TF2.jpg

TF3.jpg

TF7.jpg

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr755413994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.07.19. 13:06:56

Jó lett az új design. Nem Tom Fordé, hanem a Hestyle-é.

LuPuS 2013.07.19. 14:37:07

Tom Ford = Midász király

A kérdésre a válasz:
A parfüm ipar is elkorcsosult mivel van a felső osztály (pl. GUERLAIN) amelynek a cégei tényleg évszázadok óta ezt csinálják és jön egy márka (pl.D&G) aki már csak egy nevet dob hozzá, mert nem ez a valódi ipari részlege amelyben sikeres.Aztán lesz ami lesz
Ennek az alja amikor Gabriella Sabatini, Lady Gaga vagy akárki kijön a saját kreálással, ezek a sztárok csak addig találkoznak a termékkel amíg a csekk megérkezik

Ugyan ez van a szépség iparban is van Garnier,...... és a többi halhatatlan kategóriába emelt márka amelynek a termékei köszönő viszonyban sincsenek az arc vagy testápolással. Nem tudom ,hogy TF milyen cég alapkoncepciójával áll szerződésben, de nem biztos, hogy kipróbálom

És egy kérdés amikor a magyar férfi nem 2000Ft-ot (Garnier) egy arcápolóért, akkor hol fog 24000Ft- ot adni csak egy szemkörnyéki ápolóért.

Mondok egy példát a samponom olasz specilás a fodrászom mondta mit dobjak ki és mit kell vásárolnom nos ez 3000 FT/flakon de megéri, nekem mindenképpen.
............és így vagyok a kozmetikusommal is

cSo 2013.07.19. 21:54:57

@LuPuS: egyet értek veled, de miből gondolod hogy a garnier annyira jó??

LuPuS 2013.07.20. 07:48:20

@..cSo..: a Garnier sz_r, már látom kihagytam az AD, MÉG, SEM,(GUINOT), szót

És egy kérdés amikor a magyar férfi nem AD MÉG 2000Ft-ot SEM(Garnier) egy arcápolóért, akkor hol fog 24000Ft(GUINOT)- ot adni csak egy szemkörnyéki ápolóért.

na akkor így talán egyértelműbb

cSo 2013.07.20. 18:18:35

@LuPuS: Így már értem :))
süti beállítások módosítása