2013.07.09

YourLook: Instagram különkiadás - 2.rész

HeStyle | 2013.07.09 18:00 | 1 hozzászólás


Ahogy azt tegnap ígértük, ma bemutatjuk a YourLook második különkiadását, melyben azok a fotók szerepelnek, melyeket az Instagramon kersztül küldtetek be Nekünk.

Az idei szezon újdonsága az volt, hogy már nem csak e-mailen keresztül, hanem a hazánkban is egyre népszerűbb Instagram segítségével is lehetett jelentkezni a YourLook rovatba. Nagyon sokan éltetek ezzel a lehetőséggel, ezért is volt szükség arra, hogy az első rész után egy második adaggal is jelentkezzünk.

A YourLook mostani szezonja hamarosan véget ér, ezért az Instagramon keresztül már lezárjuk a jelentkezést, azonban e-mailen még július 31-ig lehet fotókat beküldeni, ha Ti is megmutatnátok kedvenc összeállításaitok egyikét és részt vennétek az augusztusban induló közönségszavazáson, ahol értékes nyereményeket kapnak majd a legjobb fotók beküldői!

lay_05.png

Következzen tehát a YourLook "Instagram különkiadás" második része, melyben ezúttal is remek fotók kaptak helyet! Az első részt itt tudjátok megnézni, ha pedig fent vagytok az Instagramon, ne felejtsétek el követni a HeStyle ottani profilját: @hestyle

yl01.png

yl12.png

yl08.png

yl03.png

folyt2.png

yl02.png

yl04.png

yl09.png

yl10.png

yl07.png

yl11.png

yl06.png

yl05.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr455396232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása