2013.07.09

Napi favorit: Rozi Handcrafted Sunglasses

HeStyle | 2013.07.09 15:30 | 1 hozzászólás


De ki vagy inkább mi is az a Rozi?

Örömünkre szolgál egy újabb magyar márkát bemutatni, mely kézzel készített, egyedi, fa napszemüvegeket kínál a vásárlók számára. A Rozi tervezői, Németh Paula és Kis Arnold független manufaktúraként készítik a napszemüvegeket:  a teljes műveletsor, az első lépést jelentő formatervezéstől az anyagválasztáson át a befejezést jelentő polírozásig az ő munkájuk. Termékeik természetes anyagból, emberi erővel, kézi szerszámmal és egyedi eljárással készülnek. A Rozi nem egy elkapkodott projekt, ezt az is bizonyítja, hogy a termékfejlesztés két éven át tartott: ezalatt az idő alatt találták meg a tökéletes anyagot, formát és dolgozták ki a készítési eljárást. Természetesen termékeik nem csak jól és stílusosan néznek ki, hanem fő "küldetésüket" is maximálisan betöltik: a lencsék a világ vezető lencsegyártója, a HOYA terméke, japán technológia alapján, 100% UVA és UVB szűrésűek.

A Rozi kollekciója kortól és nemtől függetlenül klasszikus formákat tartalmaz, melyre a letisztult és egyszerű vonalvezetés, a természetesség, valamint a kidolgozott részletek egyaránt jellemzőek. 
Nekem nagyon tetszenek, szívesen viselném bámelyik darabot idén nyáron!

rozinap2.png

rozinap1.png

rozi1.png

rozi2.png

rozi5.png

rozi4.png

rozi6.png

rozi3.png

Még több Rozi:

https://www.facebook.com/RoziHandcraftedSunglasses

http://rozishop.com/ 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr835397577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.07.20. 20:26:16

vettem volna ilyet, de ennyi kreativitást hogy "Rozi" nevet adták.... inkább hanyagolom
süti beállítások módosítása