2013.07.03

Ünnepeld a stílusod: Street style Springfield módra!

HeStyle | 2013.07.03 14:45 | Szólj hozzá!


Ezen a nyáron mindenki Springfieldet visel!

Folytatódik a Springfield 25 éves évfordulójának ünnepe. Ezúttal egy riport jellegű videóban 25 fiatal mutatja meg nyári utcai stílusát, melyet természetesen a spanyol márka kollekciójából állítottak össze.

A kampány igyekszik ismét kiemelni a márka filozófiáját: fiatalos divat, sportosan elegáns stílusban férfiaknak és  nőknek egyaránt. A fotósorozat "modelljeit" egy utcai casting keretein belül választották ki, a résztvevők pedig igen széles korosztállyal és stílusirányzattal képviselik a Springfield globális közönségét.
A Carlos Luque által rendezett kisfilm és a Checa (Garage Films) által fotózott kampány rendkívül jól sikerült és szuper hangulata van, ami bizonyára annak köszönhető, hogy nem modellek, hanem hús-vér emberek szerepelnek benne, a street style stílusú fotókhoz pedig remek nyári szetteket állítottak össze.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kampány?

(Kisfilm a poszt végén, a tovább után!)

sp1.jpg

sp3.jpg

sp4.jpg

folyt.png

sp5.jpg

sp7.jpg

sp6.jpg

sp2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr935388055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása