2013.07.02

Napi szett különkiadás

HeStyle | 2013.07.02 19:05 | Szólj hozzá!


Rendhagyó epizóddal jelentkezik "Napi szett" rovatunk, most ugyanis nem mi válogattunk bele fotót, hanem egy HeStyle olvasó által fotózott és hozzánk beküldött összeállítást szeretnénk bemutatni Nektek. 

napitwilight.jpg

Nem szeretnék különösebb kommentárt vagy felvezetőt írni ehhez a nem mindennapi szetthez, inkább változtatás nélkül közöljük olvasónk levelét, melyet a fotó mellé csatolt.

"Napi szett? Sok olyan esettel találkozunk amikor a nem megfelelően megválasztott színről vagy árnyalatról beszélünk, netán túl sportosnak ítélünk meg egy egy összeállítást.
De mi a helyzet azokkal a mindennapi arcokkal, akik nem mindennapi szerelésben kápráztatják el az Őket körül vevő világot, így engem is. Legutóbbi esetem is ezt igazolja, amikor is egy névtelen járó-kelő reggel úgy döntött, hogy a sokak által ismert Twilight - Breaking Dawn című könyv borítóképéül szolgáló képet, nyakkendőjén viselve tudatja a világgal, Ő igazi rajongó és divat iránti érdeklődése igen csak kopott.
Itt emelkedik felül Hollywood a divaton. Szerencsére csak kis hazánk egyik metrószerelvényén, és ott, ahol e divatmogul a nap folyamán megfordult, kísértve azokat akikben ez felejthetetlen élményt keltett és hirdetve, hogy Bella és Edward igen is megférnek vele egy nyakkendőn."

napitwilight2.png

Mi a véleményetek róla?
Tetszik/Nem Tetszik?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr415387958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása