2013.07.01

Néhány személyes gondolat

HeStyle | 2013.07.01 13:12 | 2 hozzászólás


Kedves HeStyle Olvasók!

Igen hosszúra nyúlt pihenőn vagyunk túl.

Ez az egy hónapos szünet több dolognak is köszönhető: nyaralás, munka, személyes gondok és amikor már azt hittük, hogy újra itt leszünk, na akkor még a technika is úgy gondolta, hogy megadja magát.
Köszönjük azt a rengeteg levelet, amiben hogylétünk és a HeStyle jövője felől érdeklődtetek, mindenkit szeretnénk megnyugtatni: Nem szűnünk meg, itt voltunk, itt vagyunk és még itt leszünk egy jó darabig!

Azt viszont el kell, hogy áruljam, hogy ez a félig-meddig kényszerpihenő talán jobbkor nem is jöhetett volna!
Bármennyire is könnyűnek és lazának tűnik ez a blogolás, a valóság azért mégsem ennyire egyszerű: ez a közel 5 évnyi szinte folyamatos HeStyle írás, állandó frisseség és a látogatottságal párhuzamosan növekvő felelősség nagyon sok energiát igényel és bármennyire is szereti az ember, amit csinál, mégis eljön az az idő, amikor besokall és úgy érzi, hogy elég volt. Nekem valamikor pont május közepén kopogtatott be ez az érzés, de szerencsére a pihenő alatt sikerült "regenerálódnom" és új energiákat gyűjtenem a folytatáshoz, melyek remélem elegendőnek bizonyulnak egy újabb 5 éves periódushoz.

De legyen ennyi elég ebből a személyes ömlengésből, a HeStyle sosem erről volt híres és ígérjük ez a jövőben sem fog változni! 

Újra itt vagyunk, köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr155386030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása