2013.07.01

Divathét képekben: Burberry, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Gucci és Prada SS14

HeStyle | 2013.07.01 15:14 | Szólj hozzá!


Pótoljuk terjedelmes lemaradásunkat és elkezdjük képes beszámoló sorozatunkat a divathetek eseményeiről, melyek keretein belül a 2014-es tavaszi/nyári kollekcióikat mutatták be a nagy és neves divatházak. Összefoglalónk első részében Londonból és Milánóból válogattunk, egészen pontosan a Burberry Prorsum, a Calvin Klein Collection, a Dolce & Gabbana, a Gucci és a Prada 2014-es tavaszi/nyári kollekcióiból.

DIV_CIM.png

A Burberry Prorsum idén nem Milánóban, hanem Londonban mutatta be 2014-es nyári kollekcióját, melyet az élénk színek (és azok merész párosítása), a szűk ceruzanadrágok, a "rétegezés" és a hamisíthatatlan brit és fiatalos stílus jellemez. Kiegészítők terén a Burberry sosem okoz csalódást, most is remekül sikerült a kínálat, de ezekkel később, egy külön posztban foglalkozunk majd. 
Következzen Milánó és a Calvin Klein Collection legújabb kollekciója! A márka jövő tavaszi kínálatát Italo Zucchelli tervezte, aki olykor képes kissé elrugaszkodni a földtől és merész, művészi, ám utcán viselhetetlen kreációkat megálmodni. Szerencsére ez most nem történt meg, hiszen bár a Calvin Klein Collection összeállításai roppant modernek és futurisztikusak, azért mégsem lehet hordhatatlannak nevezni őket. A kék szín árnyalatai által uralt kollekció minimalista darabjai rendkívül jól állnak az őket viselő modelleken!

DIV_01.png

DIV_02.png

folyt.png

Ismét Milánó, de ezúttal a Dolce & Gabbana kollekciójára vetünk közelebbi pillantást. Az olasz, de főként a szicíliai mondák és mitológia ihlette a divatmárka 2014-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyben ezekre jellemző motívumokkal, fehér és barna színösszeállításokkal és a már most nagy kedvenc, bomberdzsekivel is találkozhatunk. Igazi olasz eleganciát és stílust képvisel a Dolce & Gabbana kollekciója, nekünk nagyon tetszik!
Virágos minták, szűk és modern fazonok, valamint világos, kellemes színösszeállítások jellemzik leginkább a Gucci 2014-es új kollekcióját, melyet szintén Milánóban mutattak be. Az összeállítások remekül mutattak a modelleken, melyeket még jobban kiemeltek az olasz márka híres és sokak által kedvelt kiegészítői, melyekkel később külön posztban foglalkozunk majd.
Összeállításunk utolsó szereplője a Prada jövő tavaszi és nyári kollekciója, melyben szintén a virágminta ez egyik legjellemzőbb, ám a Gucci-val ellentétben itt sokkal hangsúlyosabban és komorabban jelenik meg.
A 1940-es és 1950-es évek ihlette stílust és fazonokat az "oversized" felsők és a nadrágok erősítik, melyeket a színek, minták és kiegészítők használatával "modernizáltak".

DIV_03.png

 

DIV_04.png

DIV_05.png

Mai felsorolásunk közül a Burberry Prorsum, a Dolce & Gabbana és a Gucci kollekciói tetszettek a legjobban, de be kell, hogy valljam, azért ezeknél a kollekcióknál sem érzek semmi "nagy durranást". Valahogy egyik sem fogott meg igazán...

Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1005386240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása