2013.05.27

Zara májusi frissítés

HeStyle | 2013.05.27 18:50 | 1 hozzászólás


Végre megtört a csend és a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Zara egy új fotósorozattal rukkolt elő, melyben a májusi újdonságait ismerhetjük meg kicsit közelebbről.

A kedvelt spanyol divatmárka rég jelentkezett már férfiaknak szóló lookbook-al, ezért már nagyon vártuk az új fotósorozat megjelenését. A képeken a Zara májusban a boltok polcaira került nyári kollekciójának újdonságai láthatóak, melyek többek között elegáns összeállításokat, élénk színű nyári darabokat és a szezon egyik kedvencét, a trópusi- és virágmintás felsőket tartalmazza.

Összességében nézve a fotókon látható szettekben nem csalódtunk, hiszen divatos, fiatalos és elegáns darabok alkotják azokat, ám az igazat megvallva a fotósorozat/lookbook hagy némi kívánnivalót maga után...
Rég láttunk ennyire unalmas és semmitmondó anyagot a Zara-tól, mintha csak egy összecsapott vagy befejezetlen lookbook-ot néznénk. Nem tudjuk, hogy a szintén semmitmondó modell vagy a túlságosan is letisztult fotók miatt, de hosszú idő után ez az egyik legrosszabb lookbook a spanyol márkától, melyen még az amúgy tetszetős összeállítások sem segítenek.

Nektek mi a véleményetek?
Szerintetek sem a legjobb ez a lookbook vagy mi keltünk fel bal lábbal?

zar08.jpg

zar05.jpg

zar10.jpg

zar02.jpg

folyt.png

zar07.jpg

zar01.jpg

zar03.jpg

zar06.jpg

zar09.jpg

zar11.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr475319426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2013.05.27. 22:03:59

tiszta, egyértelmű, jól kivehető minden részlet, még a textúra is - nekem nem kell ennél több :)
süti beállítások módosítása