2013.05.07

David Gandy újra felvette a fehér Speedo-t!

HeStyle | 2013.05.07 14:00 | 1 hozzászólás


A brit szupermodell, David Gandy immáron harmadik alkalommal bújt bele ikonikussá vált fehér fürdőnadrágjába, hogy népszerűsítse a Dolce & Gabbana népszerű illatát, a Light Blue-t.

David Gandy 2007 óta a "Light Blue" parfüm arca, az azóta készült kampányok során pedig nem csak ő vált híressé, hanem a fotókon általa viselt fehér Speedo fürdőnadrág is, mely természetesen a 2013-as képekről sem hiányozhat! A kampányt ezúttal is Mario Testino fotózta a csodás Capri szigetén, Gandy mellett pedig az olasz topmodell, Bianca Balti látható.

Nektek mi a véleményetek a kampányról?
Jó ötlet volt újra David Gandy-vel reklámozni az illatot vagy lecseréltétek volna?

gandyblue1.jpg

gandyblue2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr85284365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2013.05.08. 00:48:29

Az USA-ban vált divattá speedo-nak hívni minden fecske-jellegű fürdőnadrágot (főleg meleg körökben, ahol egyáltalán felvették versenyuszodán kívül), de nem hinném, hogy egy D&G kampányban Speedo-t visel egy modell.
Egy divatblogon szakszerűbben is lehetne fogalmazni... pl. az idejétmúlt (és pontatlan) fecske helyett, a ruhaiparban/kereskedelemben elterjedt "úszónadrág", esetleg a praktikus "fürdőgatya" lehetne a megoldás, a Speedo amúgy sem annyira evidens itthon, mert az Arena és az Adidas is erősen jelen vannak a hazai piacon.
süti beállítások módosítása