2013.04.26

Tetszik/Nem Tetszik? - Éder Krisztián bringával a vörös szőnyegen!

HeStyle | 2013.04.26 17:45 | 11 hozzászólás


Éder Krisztián időről időről jobban öltözködik, úgy látszik, hogy a korával együtt a stílusa is egyre érettebb lesz.

A mostanság a zenélést kicsit pihentető és inkább a fotós karrierjével elfoglalt Éder Krisztián nemrég az InStyle és a Hungarian Cycle Chic "Bringával a vörös szőnyegen" rendezvényén vett részt, ahol egy igazán tavaszi és laza, ám mégis elegáns szettben jelent meg. Az énekes/fotós többek között Nubu nadrágot, Sandor Lakatos inget és New Balance cipőt viselt, így "kerekezett be" stílusosan az esemény címéhez hűen a vörös szőnyegre.

Éder Krisztiánt lehet támadni és utálni, de azt gondolom, hogy ha minden előítéletünket félretesszük és csak az öltözékét nézzük, akkor el kell ismerni, hogy valóban egyre jobban öltözködik és nagyon jó irányba formálódik a stílusa.

Nektek mi a véleményetek a fotón látható összeállításról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

ederoutfit.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr325245001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.04.26. 20:33:03

Pontosan, ahogy fentebb írjátok: " ha minden előítéletünket félretesszük és csak az öltözékét nézzük", akkor nem rossz, kivétel a cipő. A New Balance-ok szerintem rondák, nem hordanék ilyet. Mondjuk bringázáshoz biztos jobban passzol mint egy espradilles. Basszus, azt hordtam egy, max 2 hétig, aztán hirtelen észrevettem, hogy úgy néz ki, mint amint ahogy a legmocskosabb csöves csukája se szokott. Aztán szétesett.

perry 2013.04.27. 03:11:07

Ti is érzitek az SP-t övező ellenszenvet, amikor minden egyes róla szóló posztban utaltok az őt övező ellenszenvre :D
Ez a kép amúgy olyan szinten mű, hogy ordít róla.. de ez nem is a modell hibája, hanem az egész rendezvényé, legalábbis ha jól értem a tematikáját...

Egyébként csatlakozom az előttem szólóhoz: Sportcipő elegáns darabokkal = remélem egy-két év után elfelejtik a divatvilágban és sóval hintik be a helyét.

ederk 2013.04.27. 16:42:51

én meg azt remélem, hogy egy-két év után Ti felejtitek el azt a fajta korlátoltságot ami jellemző ugy generálba a magyarokra.

cSo 2013.04.27. 19:00:51

ez a cipő tényleg ocsmány, ez a gyerek meg tényleg nagy buzogány, az öltözködése meg tök átlagos. szerintem az emberek véleménye erről a gyerekről sosem fog megváltozni, vagy eltűnik és mindenki elfelejti, vagy marad egy szar és homár zenéket szarul éneklő kis köcsög.

cSo 2013.04.27. 19:01:46

@ederk:
szerintem te vagy a korlátozott ha néhány tapasztalatod alapján ítéled meg a magyar gondolkodást

cSo 2013.04.27. 19:02:52

azt még megjegyezném hogy semmi bajom a melegekkel, csak azokat nem bírom akik divatból buzik

ederk 2013.04.27. 19:29:13

kedves cso.

Most jól megmondtad! :D

Korlátolt, nem korlátozott.

Gondolom nem kell hangsúlyoznom, hogy a "stílusod" és a szókincsed alapján egy igazi tanulatlan, komplexusos hülyegyereknek tűnsz. Biztosan sikeres is vagy sok mindenben. A "néhány tapasztalat" kifejezést is csak egy gyengébb viccnek szántad, remélem. Az átlag magyar, mint te, korlátolt. Eu nem egy szubjektív vélemény és nem is pejoratív, de hidd el, én is jobban örülnék, ha nem kéne ezt írnom. Ha elfogultság és harag nélkül elolvasod amit ideböfögtél, te is beláthatod, hogy komoly gondok vannak nálad.

A divatból buzi kifejezés nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de valószinüleg te, mint egy klasszik napiszar célközönség, kiválóan meg tudod indokolni, hasonló mentalitással, mint azt az első kommentedben tetted. Az emberek véleményét kérlek ne általánosítsd, szedjük inkább két felé. Az egyik fele legyen az értelmiségi, akik között is akadnak sokan, akiknek nem szimpatikus amit képviselek, ezzel nincs gond, még a véleményükre is adok, hiszen mindig jó, ha az ember tanul, fejlődik.
A másik fele pedig legyenek az olyan majmok, mint amilyen te vagy, akiknek csak a kommentelés marad nicknév mögött, a fröcsögés és a kárörvendés. Kuka.

Sok sikert az életben!

perry 2013.04.27. 20:45:59

@ederk: szerintem ez nem korlátoltság, legalábbis nem gondolom, hogy pl. az én divatról alkotott véleményeim úgy általában a generál magyar mentalitást tükröznék. A legtöbb, viszonylag erőltetett újdonsággal szemben befogadó vagyok (lásd pl. felhajtott nadrágszár, kendő az inggallér mögött, stb.), de a NB sportcipő + elegáns ruhák kombó nekem nem csak, hogy nem tetszik (ami még elfogadható lenne, mivel viszonylag konzervatívnak tartom magam), de teljes mértékben érthetetlen is. Én úgy általában nem kedvelem a céltalan újdonságokat a divatban... és azzal senki se jöjjön, hogy "dehát tök kényelmes a sportcipő", mert főbe lövöm magam :D

A korlátoltság nem egyenlő a konzervatív beállítottsággal.

that's it · http://onlymylife.com 2013.04.28. 00:52:09

Szerintem jó ez a szet ,és a NB is pont oda illik, szürke összeállításhoz, nekem egy gondom van az pedig a hátitáska .
Bringa csucs retro , bár ha jól tudom akkor ez nem az ővé .

Egy tanácsom lenne szerezzen be egy jó " fixit " és akkor sima az ut napi stilushoz .
További szép napot mindenkinek .

only_T 2013.04.29. 18:09:19

Kedves HeStyle!

Nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, hogy észrevegyük kedvelitek/jóban vagytok a Krisztiánnal. Magánügy.
Viszont azt meg nektek kell(ene) észrevennetek, hogy a világ még nem bocsátott meg SP „zenei” karrieréért. Ahhoz egy kicsit több kell, mint hogy közepesen igényesen öltözve pávázni a vörös szőnyegen.
(Kapcsolodó példa: Justin Tiberlake farmer öltönyös villanása és „nem-hivatalos-Tom Ford-reklám-arc” között is több mint 10 év lelt el.)

Szóval, alázat és valódi teljesítmény. Addig meg csak „kék malac”. ;)

cSo 2013.05.05. 20:53:09

@ederk:
nagy koponya vagy öreg, örülök hogy meg tudod mondani ki vagyok pár kommentem alapján (még ha teljesen mellé lőtél is) ezo tv-n lenne a helyed....
süti beállítások módosítása