2013.04.25

Napi favorit: Színezz öltönyben!

HeStyle | 2013.04.25 14:30 | 2 hozzászólás


Színpompás öltönyök áradata látható mai kedvenc fotósorozatunkban!

A GQ magazin olasz kiadásának legújabb számában jelent meg ez a Yu Tsai által fotózott editorial, melyben Paolo Anchisi modellt láthatjuk különféle élénk, vibráló és nagyon színes árnyalatú összeállításban, egészen pontosan öltönyökben.

A fotósorozat fő témája, hogy a férfiaknak, különösen a fiatalabb korosztálynak nem feltétlenül szükséges a komor, fekete, szürke és sötétkék színű öltönyök útján haladniuk, főként így nyáron, amikor amúgy is színesebb és vidámabb ruhákra váltunk. Ebben a kérdésben maximálisan egyetértünk a magazinnal, bár azt gondolom, hogy nem feltétlenül szükséges a komplett öltönyt neonos "színpompába" borítani, elég ha mondjuk a zakó vagy a nadrág színes, már így is feldobhatunk egy-egy unalmas szettet. Persze a színes öltönyök főként lazább eseményekre ajánlottak, a komolyabb, formálisabb megjelenést kívánó események esetében maradjunk a jól bevált klasszikus daraboknál!

A fotókon látható összeállítások közül nekem a harmadik képen látható, zöld öltönyös tetszik leginkább, a többit azt hiszem, hogy nem hordanám így kompletten, ahogy itt láthatóak, maximum a zakót belőlük.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a képek és a rajtuk látható színes öltönyök?

colorriver_4.jpg

colorriver_9.jpg

colorriver_7.jpg

folyt.png

colorriver_6.jpg

colorriver_3.jpg

colorriver_8.jpg

colorriver_5.jpg

colorriver_2.jpg

colorriver_1.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr515244966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.04.25. 15:25:20

Nagyon szépek.
A rózsaszín kivételével mindet hordanám.
Sőt, ha egy brazil szappanopera sztárja lennék, akkor csak ilyeneket hordanék. Munkaköri kötelesség lenne. :)

attilka87 2013.04.25. 18:38:01

Csókollak titeket, tásvíreim. Kajakra mondom, enné shukárabb, dizájnabb űtönyöket nem láttam még. Van nékem full lilá, de ahhoz ilyen aranyozott kis surranót viseltem eddiglen. Viszont ez a rúzsaszín meg az a citroccsárga... Hul lehet eztez megvenni? Pénz nem számít, mer sürgős lenne. A kis Kevinkém áskuvójén én akarok lenni a legdzsukelebb shávó!
süti beállítások módosítása