2013.04.22

YourLook: Péter újabb összeállítása

HeStyle | 2013.04.22 16:50 | 2 hozzászólás


Folytatódik a 2013-as YourLook rovat a HeStyle-on!

A most következő kreatív és költségkímélő összeállítást Péter nevű olvasónk küldte be nekünk, aki korábban már szerepelt egy másik szettel a YourLook-ban. Bár az akkori fotói sem voltak rosszak, de ezek a most beküldött képek még annál is jobban jól sikerültek! Nekünk írt leveléből idézünk:

"A tavaszi outfitem alapkoncepciója a kontrasztos színek játékában áll. A képeken látható összeállítás mindegyike turkálóban talált darab (kivéve a kiegészítőket és a cipőt), értéke körülbelül 2000 forintra rúg.Persze kellett egy kis ügyesség, illetve idő átalakítani a nadrágot és a zakót, de megérte, mert hasonló darabokkal nem-igen fogok találkozni az utcán mindennap. Ezzel csak arra szeretnék kitérni, hogy egy kis képzeleterővel, találékonysággal, kézügyességgel, és természetesen szerencsével könnyen alkothatunk valami újat, miközben rengeteget spórolhatunk."

yourlookpeti1.jpg

yourlookpeti2.jpg

Öltözet:
- Zakó (saját kézzel hátul bevett, illetve zsebfelvarrott)
- Ben Sherman ing
- Marks&Spencer nadrág (saját kézzel szűkített)
- Venice cipő
Kiegészítő:
-Q&Q karóra
-Basic21 szemüveg
-Bőr öv.

Mi a véleményetek Péter összeállításáról?

--

YOURLOOK_UJ2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr325237346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.04.22. 18:59:49

Na ez jó, tetszik, főleg a "szellemisége". Azért a cipő kicsit rontja az összképet, de a turkálós mivolta miatt ez most nem gond!

Ha én lennék a szabó, a gatya tökénél bevenném egy kicsit, hogy ne legyen lógós (lehet, hogy direkt lett ilyen). De nem vagyok szabó.

+1: egy, a nadrág színével harmonizáló díszzsebkendő szerintem durván dobna még az összeállításon! (bár talán sok lenne a kék zseb miatt)

habosbabosbabafos 2013.04.22. 19:16:44

Tényleg sokkal jobb, mint az előző. Nagyon tetszik kivéve a cipő, az nem igazán passzol, de amúgy szuper.
süti beállítások módosítása