2013.04.22

Újabb tavaszi Pull&Bear lookbook!

HeStyle | 2013.04.22 18:15 | Szólj hozzá!


Florida, Miami, Malibu, Long Beach, Hawaii és a Bahamák!
Újabb fotósorozattal jelentkezett a Pull&Bear, melyben a 2013-as tavaszi kollekciót ismerhetjük meg más szemszögből.

Az Inditex csoporthoz tartozó, spanyol fast-fashion márka újított egy kicsit és ezúttal minden alkalommal más és kizárólag egy modell viseli az éppen bemutatott ruhákat. Ebben a most megjelent lookbook-ban Marcel Castenmiller-t láthatjuk, akit Daniel Riera fotózott a Pull&Bear tavaszi kollekciójából származó fiatalos, lezser és színes összeállításaiban. A fiatalos szó itt tényleg abszolút főszerepet játszik, a Pull&Bear nem is titkolja, hogy kollekcióit főként a fiatalabb generációnak szánja.

A lookbook-ban a leghangsúlyosabban a szezon nagy kedvencei, a mintás, színes és feliratos pólók kerültek kiemelésre, melyeket rövidnadrágokkal, ingekkel és farmerekkel párosítottak az összeállításokhoz.

Nektek mi a véleményetek a fotókról és a rajta látható darabokról?

MAR_01.png

marc_002.png

marc_003.png

marc_004.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr585239055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása