2013.03.20

YourLook: Péter összeállítása

HeStyle | 2013.03.20 15:05 | 2 hozzászólás


Robog tovább a 2013-as YourLook rovat!
Ma a Péter nevű olvasónk által, az Instagram-on keresztül beküldött fotót láthattjátok, melyen egyik kedvenc összeállítása szerepel. Nekünk írt leveléből idézünk:

"A fotóról azt szeretném elmondani, hogy a hagyományt és az örökséget szeretné tükrözni a helyszín és a ruhaválasztás összhangjával. Egy családi örökség elhagyatott udvarán állok, Belstaff waxolt kabátot, Edwin japán selvage farmert, Fjäll Räven inget és gyapjú sapkát, valamint Fred Perry Laurel Collection cipőt viselek. Mindegyik darab nagy hagyománnyal és tisztelettel áll az időtlen mesterművek sorában."

Ha Ti is szeretnétek részt venni az idei YourLook rovatban és az azt követő közönségszavazásban, akkor nincs más dolgotok, mint fotót küldeni nekünk a hestyle@gmail.com e-mail címre!
A jelentkezés pontos menetéről, valamint az Instagram-on keresztül történő beküldésről a bejegyzés alján találtok több részletet!

Mi a véleményetek Péter összeállításáról?

peteryourlook.jpg

kabát: Belstaff
farmer: Edwin
ing és sapka: Fjäll Räven
cipő: Fred Perry

---

YOURLOOK_UJ2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr215151072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Priorista 2013.03.21. 00:02:51

Valóban hagyományos kompozíció, talán egy kicsit favágós, de Péter stílusának megfelelő. A csukló felett végződő kabátujjat nem értem. Érdemesebb lett volna egy számmal nagyobbat választani, több szempontból is.

perry 2013.03.23. 18:10:17

Majdnem átgörgettem a szetten, mert annyira szürke a kép, de ez egy nagyon jó összeállítás! Igazi felüdülés a sok magyarországi egyentrend között.
süti beállítások módosítása