2013.02.08

Tetszik/Nem Tetszik? - Éder Krisztián "Daniel Benus" öltönyben

HeStyle | 2013.02.08 12:54 | 3 hozzászólás


Mai eldöntendő kérdésünk a nemrég blogolásba kezdett Éder Krisztiánhoz kapcsolódik.
A manapság inkább a fotózásra hangsúlyt helyező Krisztián a napokban részt vett a Story magazin díjátadó gáláján, ahol egy, a fiatal, magyar divattervező, Benus Dani 2012-es őszi/téli kollekciójából származó öltönyt viselt. Ahogy azt már említettük, Éder Krisztián nemrég saját blogot indított, ahol többek között fotózásról, divatról és zenéről is megosztja véleményét olvasóival.

Nektek mi a véleményetek Éder Krisztián összeállításáról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

eder0.png

eder2.jpg

eder1.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr895069367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theosay 2013.02.08. 15:38:54

ritka celebritások egyike akinek van ízlése. szép ez a szett. beleértve az órát és a fényképezőgép tokját is :)

that's it · http://onlymylife.com 2013.02.09. 12:57:11

Akkor hozzá szólnék egy kicsit . Elsőnek is tegnapi gyors reederemben olvastam el a cikk et majd utána láttam a képet .
Mint nekem Éden Krisztiánnal nincs gondom,nem ismerem (nem tudok negatívat sem pozitívat mondani) Benus Dani kollekcíós képe Dark Brown ,és Krisztíánon Light Brown . Persze most ez lehet fogni vakura . de szeritem nem !! (Egy zakónak meg nem szabad ilyen bőnek lenni..)

Másik meg ha x100 lőtted az a fotó sorozatot akkor az autofokuszt javítsd ki ( Nincs semmi élesség a képeken olyan matt ok .. ) nekem is pont ilyen gépen volt és ezzel tanultam meg fotózni..és ugyan ilyen tokom is volt :) A blogod meg tudom kezdetleges,de egy kis design lehetne bele vinni mert nagyon csupasz ... De jó azt amit csinálsz ,ne hagyd abba !!
Üdv Janika.

Jesus Arakhnéi 2013.02.12. 14:07:59

Ez egy nagyon szép zakó! A színkülönbséget szerintem az anyag sajátossága okozza, és ugyanakkor nem bő, mások a szabásvonalak, és ez tetszik. Drága Krisztiánon meg hááát..., jól áll na. Ezzel a lépéssel is túlértékelte a Story Gálát! :D
süti beállítások módosítása