2013.01.24

Tomas Skoloudik bemutatja: H&M 2013 tavasz

HeStyle | 2013.01.24 18:00 | Szólj hozzá!


Mi szóltunk előre, hogy a H&M nagyon beizzította a motorjait és sorra jelenteti meg az újabb és újabb fotósorozatokat a 2013-as tavaszi kollekciójáról, így most azért, hogy kicsit felpörgessük a dolgokat (és persze, hogy egyáltalán tudjuk tartani a tempót) most újabb három anyagot mutatunk be Nektek egyszerre, melyekben egy a közös: Tomas Skoloudik.
A cseh modell tavaly februárban, az Emporio Armani fehérnemű kollekciójának kampányával robbant nagyot a szakmában, most pedig a H&M három lookbook-ját is rá bízta. Skoloudik szerepel a cég egyszerű, hétköznapokra szánt, fiatalos kínálatát bemutató lookbook-ban, illetve a fehérnemű és pizsama választékot is ő mutatja be közelebbről a vásárlóknak. Ezt a három fotósorozatot mi most egyben mutatjuk be Nektek.

Hogy tetszenek a fotók és a rajta szereplő tavaszi H&M kínálat?

tomas1.png

TOMAS2.png

TOMAS3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr755039218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása