2013.01.23

Tavaszi kampány bepillantó: Gucci, Dior, Ferragamo, Bottega Veneta és Guess

HeStyle | 2013.01.23 13:30 | Szólj hozzá!


Szerencsére túl vagyunk már a tél nagy részén, ezért nem is meglepő, hogy sorra érkeznek a nagy divatházak legújabb, tavaszi/nyári kollekcióit népszerűsítő kampányok. Bár a legtöbb márka még nem hozta nyilvánosságra a teljes sorozatokat, egy kis ízelítőt szinte mindenkitől kaptunk már. Most következő posztunkban a Gucci, a Dior, a Salvatore Ferragamo, a Bottega Veneta és a Guess soron következő, 2013-as tavaszi/nyári kampányainak előzeteseiből szemezgetünk kicsit.

tavecim.png

GUCCI
Az olasz divatház új kollekciójának kampányát ismét Mert Alas és Marcus Piggott készítette, a modell pedig Clément Chabernaud volt.

tave_1.jpeg

DIOR HOMME
A legendás divattervező, Karl Lagerfeld fotózta a Dior Homme tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő fekete-fehér, minimalista kampányt, melyben az osztrák modell, Gerhard Freidl szerepel.

tave_3.jpg

A CIKK A TOVÁBB UTÁN FOLYTATÓDIK!

tave_2.jpg

SALVATORE FERRAGAMO
A világ egyik legkeresettebb férfi modellje, Sean O'Pry szerepel a Salvatore Ferragamo soron következő kampányában, melynek fotóit David Sims készítette.

tave_4.jpg

tave_5.jpg

BOTTEGA VENETA
Az időtlen elegancia és a kampányt készítő Peter Lindbergh-re oly jellemző filmes stílusvilág jellemzi az olasz divatház nyári kollekciójához készült anyagot, melyben a francia modell, Baptiste Radufe látható.

tave_6.jpg

tave_7.jpg

GUESS
Bora Bora szigetén készítette Yu Tsai fotós a Guess új nyári kampányát, melyben a megszokottól eltérően nem egy fiatal modell, hanem egy érettebb férfi látható, nevezetesen Stephan Lambert modell.

tave_8.jpg

Ízelítőként tehát egyelőre most ennyi, de már kíváncsian várjuk a kampányok teljes anyagát!
Nektek melyik előzetes tetszik legjobban?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr845038837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása