2012.12.19

Napi favorit: Alpesi túra stílusosan

HeStyle | 2012.12.19 10:30 | Szólj hozzá!


Mai kedvencünk a GQ magazin olasz kiadásának decemberi számában látható fotósorozat, melyet Giampaolo Sgura készített és amelyben Dimitris Alexandrou modell szerepel. A gyönyörű alpesi tájakon fotózott anyagban a többek között túrázó és hegyet mászó modell olyan igazi téli összeállításokat visel, mint például a legnagyobb hidegnek is ellenálló Hackett London parka, de szerepel még a fotókon kesztyű, kötött pulóver, overál és usánka is, melyeket többek között a Louis Vuitton, Marlboro Classics, Moncler és a Dolce & Gabbana éppen aktuális téli kollekciójából válogattak össze.
Nekünk nagyon tetszik ez az editorial, jó látni végre egy tényleg aktuális és téli fotósorozatot, telis-tele remek ruhadarabokkal!

Nektek mi a véleményetek?

gqalp1.png

GQALP2.png

GQALP3JO.jpgGQALP4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr234970065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása