2012.12.04

Karácsony 2012! Ajándék tippek #2: Illatszer szettek

HeStyle | 2012.12.04 18:00 | 1 hozzászólás


Folytatjuk az "Ajándék tippek" sorozatunkat, melynek első részében a pulóverek és kardigánok voltak a főszereplők, a most következő második felvonásban pedig az illatszerekkel és a kifejezetten a karácsonyi szezonra kínálat csomagokkal foglalkozunk. Betérve egy-egy parfümériába szinte mozdulni sem lehet az ünnepi szettektől, jóformán minden parfümgyártó cég megjelentet erre az időszakra különféle tartalmú és összeállítású ajándékcsomagokat, de leginkább egy parfüm és valamilyen testápoló vagy tusfürdő, esetleg egy kis apróság szerepel a szettekben, melyeket sokan választanak karácsonyi ajándéknak a fa alá.
Nem árt azonban odafigyelni arra, hogy olyan illatot válasszunk, amiről tudjuk, hogy a vele megajándékozni akart személy szereti-e vagy esetleg már használta is. Ebben a témában nem érdemes kísérletezni, ha nem vagyunk biztosak a dologban, akkor érdemes kicsit érdeklődni, hogy milyen illatokat, márkákat szeret, mert ez még mindig jobb, mintha az ajándékbontás után egyszer sem használná az illető a parfümöt vagy tovább ajándékozná azt. Ha viszont biztosak vagyunk a dolgunkban, akkor egy jó illatszercsomaggal nem lőhetünk bakot karácsonykor, a siker garantált!

Most következő összeállításunkban a Giorgio Armani, az Yves Saint Laurent, a Diesel és a Biotherm Homme ünnepekre kínált ajándékcsomagjait mutatjuk be kicsit közelebbről. A Biotherm Homme csomagot egyébként én mindenképpen megveszem magamnak karácsonyra, mert nagyon jó árban van és nálam nagyon beváltak az Aquapower termékek.

Nektek mi a véleményetek?
Szoktatok parfümöt ajándékozni / kapni karácsonykor?

parfcim.png

 

parf1.png

parf4.pngfolytatasa.png

parf2.png

parf3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr14947366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szakipeet 2012.12.05. 15:36:10

A Tchibo webshopban vannal most az eheti ajánlatokban kasmír és bőr ajándékötletek, a jövő hetiben meg műszaki(főleg zene) cuccok. Nem nagy márkás, de szolid, vállalható darabok. ly.my/kavewebshop
süti beállítások módosítása