2012.12.03

Karácsony 2012: Mit viselj a céges karácsonyi partin?!

HeStyle | 2012.12.03 17:50 | Szólj hozzá!


Múlt héten elkezdtük a 2012-es karácsonyi szezont itt a HeStyle-on, akkor az "Ajándék tippek" sorozatunk első részében a pulóvereket és kardigánokat vettük jobban szemügyre, most pedig a "Mit viselj...?" rovatunk kezdeteként az egyre aktuálisabbá váló céges partikra kínálunk két szettet inspirációként.
Ahogy közeleg a karácsony, úgy kezdődnek a munkahelyeken is a kisebb ünnepségek, partik, ahol nem árt egy kicsit máshogyan, elegánsabban megjelenni, főleg akkor, ha olyan "kedves" munkatársakkal áldott meg az ég, akik szívesen boncolgatják a megjelenésünket. Tévhit ugyanis, hogy csak a nőknek kell jól kinézni, nem árt, ha a férfiak is kicsit "bedobják magukat" a céges partira készülődve.
Most következő összeállításunkban két bombabiztos szettet ajánlunk: egy elegánsabbat és egy kicsit sportosabb, hétköznapibbat, melyeket a H&M, a Zara, a Pull&Bear, a Topman és a Mr Porter kínálatából válogattunk. Színekben, fazonokban persze lehet bátran variálni, de a zakót semmiképpen se felejtsétek el, hiszen amellett, hogy jól néz ki, bizonyos esetekben még ápol és eltakar is...

Nektek melyik összeállítás tetszik jobban?

karacsonycim2.png

munk1.png

---

munk2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr954945243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása