2012.11.23

HeStyle exkluzív: Fuck The Clock editorial

HeStyle | 2012.11.23 16:15 | 4 hozzászólás


Ismét exkluzív anyaggal jelentkezünk, nálunk jelenik meg ugyanis elsőként ez a vagány és rendkívül jól sikerült fotósorozat, amely a Fuck The Clock címet viseli és amelyért már több külföldi online divatoldal is "bejelentkezett", de mi kaptuk a lehetőséget, hogy elsőként bemutathassuk.
A fotósorozatot a fiatal fotós, a MOME másodéves hallgatója, Martin Wanda és tervező barátja, Hegedűs Dóra készítette. Az anyag elkészítésekor az inspirációt leginkább a 70-es és 80-as évek rock'n'roll időszaka jelentette, ez visszaköszön a címadó Patti Smith idézetnél és a helyszínnél is, amely stílszerűen a régi vágóhíd területe volt, ami sok banda próbatermének ad otthont. 
A fotósorozatban főként Lakatos Sándor ruhái szerepelnek, de egy-két Hegedűs Dóra darab is szerepel az összeállításokban, aki a stylingért volt felelős. A modell a WAM Models új felfedezettje, Márton.

Nagyon örülünk, hogy ismét egy fiatal, magyar tehetséget mutathattunk be itt a HeStyle-on, reméljük, hogy még sokat fogunk hallani Wandáról és Dóráról is.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a fotósorozat?

fuckthe1.png

fuckthe2.png

fuckthe3.png

fuckthe4.png

fuckthe5.png

fuckthe6.png

fuckthe7.png

fuckthe8.png

fuckthe9.png

fuckthe10.png

fuckthe11.png

stáb:

photo: Wanda Martin
styling: Hegedűs Dóra
clothes: Sandor Lakatos, DoraHegedus
model: Marton (WAM)
make-up: Eszter Magyar
haj: Zsanett Fabian
tipo: Máté Csillag




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr294921639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.11.23. 17:21:25

A nadrágok kivétel nélkül egyenesen visszataszítóak, én nem is értem, hogy ilyet hogy hordhat értelmes ember. A legjobb jóindulattal sem találok értelmes ruhát, amit szívesen felvennék, egytől-egyig mind egy nagy hányadék...

cSo 2012.11.23. 22:58:57

@LacrossE:
szerintem még a nadrágok a legnormálisabbak pl: a fekete és a sötétkék nadrág egész jó. Nem tudom mennyire szoktál ilyeneket látni/nézni, de ennél sokkal extrémebb ruhák szoktak lenni + egy ilyennek pont az a lényege hogy ne olyan ruhák legyenek benne amit minden nap látsz az utcán

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.11.23. 23:30:11

@..cSo..: Ilyeneket nem is akarnék látni az utcán.
De lehet, arról van szó, hogy én szeretek sokkal visszafogottabb stílusban öltözködni, szóval a "legextrémebb" dolog rajtam, az egy fülbevaló és egy vastag keretes "sztk" szemüveg. :D
Azok, akik az ilyen extrém dolgokat nem szeretik is tudnak úgy öltözködni, hogy ne lássák viszont ugyanazt a ruhát máson: én pl. nagyon szeretek ebayen ruhát vásárolni, rendszeresen onnan szerzek be magamnak mellényt. :)

geucsa 2012.11.26. 10:17:28

@..cSo..: Lehet valami úgy is egyedi, különleges, hogy nem hányod el magad tőle.

Na ez nem az a kategória.
Ez az egyik leggázabb kollekció, amit valaha láttam. A nyolcvanas évek legszörnyűbb darabjai lemásolva még undorítóbbá téve.
süti beállítások módosítása