2012.11.09

Daniel Benus 2012 őszi/téli lookbook

HeStyle | 2012.11.09 13:35 | 4 hozzászólás


Már nagyon vártuk Benus Dániel legújabb, 2012-es őszi/téli kollekcióját és persze annak lookbook fotósorozatát, amely a napokban jelent meg. A fotókon a Marie Claire Fashion Days keretein belül már bemutatott kollekciót láthatjuk, melynek egyik fő inspirációja a katonai formaruhák, illetve azok lebontása és újraértelmezése volt.
Ebben a szezonban az elegáns, visszafogott vonalvezetéssel párhuzamosan egy intenzívebb, nagyvonalúbb hangvétel is érezhető, ugyanakkor szigorú szabásvonalak jellemzik a kollekciót. Az anyaghasználat szélesebb skálát ölel át, a gyapjú és szaténos fényű szövetek mellett fontos tartozékká válik a kötött anyag és a bőr.
A military jelleget erősítik a túlméretezett zsebek, széles hajtások és az anyagokon használt nyomott minták. Színekben a dohány, méregzöld és az acélszürke szerepelnek a nélkülözhetetlen fekete mellett.
A lookbook fotókat Viszlay Márk készítette, a kollekció darabjait pedig Roberto-n,
a WAM Models egyik fiatal és sikeres modelljén láthatjuk.

Nektek hogy tetszik Benus Dani legújabb kollekciója és annak lookbook-ja?

bendan1.png

BENDAN2.png


BENDAN3.png

BENDAN4.png

fotó: Viszlay Márk
smink: Fazekas Richárd
haj: Kőrösi Krisztián (Hairclub)
fotóasszisztens: Várfi Pityke
modell: Roberto (WAM models)

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr464898728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.11.09. 15:46:16

"Már nagyon vártuk..."
Csak a magad nevében beszélj. :D Ezek szerintem kivétel nélkül rondák.

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2012.11.09. 17:32:37

@LacrossE:
:-)
A magunk (HeStyle blog) nevében beszéltem.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.11.09. 22:04:50

Akkor minden rendben. :D
Na, de hogy azért a kritikám ne legyen ennyire egyrétű, leírom a bajom: ez a szürke-fekete anyag, amiből van kabát-zakó és nadrág, valami iszonyatosan ízléstelen, az első képen a kabát és a nadrág együtt pedig egyenesen gyilkos. :D A fekete ing még tetszene is, csak azok a fehér csíkok rajta furcsák. A barna-szürke kabát szerintem megint melléfogás, olyan nevetségesen néz ki benne a csávó, mintha vagy két számmal nagyobb ruhát vett volna fel. A világosbarna zakót és nadrágot pedig nem tudom felfogni, ez a szín egyszerűen nem áll jól a ruhának.

geucsa 2012.11.10. 13:29:53

Egyszer már használta ezt a hányás anyagot.
A többi is a megszokott Benus-féle fos.
süti beállítások módosítása