2012.10.15

Tetszik/Nem Tetszik? - Fülhallgatós pulóver

HeStyle | 2012.10.15 15:44 | 2 hozzászólás


Mai eldöntendő kérdésünk a New Yorker újdonságához kapcsolódik.
A sokatok által kedvelt fast-fashion márka egy különleges ötlettel jelentkezett nemrég: fülhallgatós pulóverrel.
A három színben kapható (kék, szürke és fekete), beépített fülhallgatóval ellátott kapucnis pulóvereket elsősorban azoknak ajánlják, akik korábban hosszú időt töltöttek azzal, hogy előhalásszák és megtalálják a táska mélyén található eszközeiket. Az ötlet és a kivitelezés amúgy nagyon jó, az viszont kérdés, hogy vajon mennyire jó minőségűek a beépített mini hangszórók...

Nektek mi a véleményetek?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

fulpulcsi.jpeg

fulpulcsi3.JPG

fulpulcsi4.JPG

fulpulcsi2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1004850047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.10.16. 00:17:47

És mosáskor mi lesz a kiegészítővel? :D

geucsa 2012.10.16. 11:15:37

Pont tegnap láttam meg az Arénában. Nem sugall jó minőséget egy ilyen beépített cucc. Az meg pláne nem, hogy 30 fokon mosható is. Ráadásul ki az, aki mindig ugyanazt a pulcsit hordja? 9000 forintos ára sem teszi vonzóvá. Fülhallgató nélkül 5ért simán lehet venni egy ilyen pulcsit. A maradékból egy fülhallgatót is kapni(pont most vettem a Saturnban 3990-ért egy jó kis Ministry of Sound-ot).
Inkább befűzöm azt a mindig aktuális ruhám alá.
Amúgy volt már egy nyakba akasztóm beépített fülhallgatóval. Az nagyon kevés ideig bírta és szarul is szólt. Pedig első gondolatra az is jónak tűnt, mert megoldottam az mp3 lejátszó tárolását és a fülhallgató kérdését egy csapásra.
süti beállítások módosítása