2012.09.17

Őszi C&A kollekció

HeStyle | 2012.09.17 12:23 | 2 hozzászólás


Sosem voltak nagy kedvenceink a C&A kollekciói, de a most megjelent, őszi darabokat bemutató lookbook-ot nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ezúttal a mai "trendeknek" abszolút megfelelő, fiatalos kampánnyal jelentkeztek.
A holland C&A az általa forgalmazott "Clockhouse" márkához készítette legutóbbi fotósorozatát, melyben az őszi/téli kollekció néhány darabjával ismerkedhetünk meg közelebbről, Alejandro Rodriguez modell segítségével. A kollekcióban leginkább fiatalos, hétköznapi és az évszakhoz illő darabok szerepelnek, a fotókon látható szettek pedig rendkívül jól lettek összeválogatva (különösen az első két fotón láthatóak), nem mondhatni, hogy ez az, amit megszoktunk a C&A-tól, de mindenképpen örvendetes, ha ebbe az irányba haladnak tovább a jövőben.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a C&A őszi kollekciója?

canda1.jpg

CANDA2.jpg

CANDA3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr774782938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.17. 15:19:25

Én sem szeretem a C&A-t. Vannak darabok, amik jól néznek ki, de a minősége azoknak is szar. Vagy aminek a minősége is jó lenne, az meg már irreálisan drága. A Clockhouse egy kicsit jobb vonal, de az ár/érték arány ott sem megfelelő.
Ezeken a képeken semmi sem tetszik a másodikon lévő kabáton kívül. De azt meg bármelyik márka kidobhatta volna, ugyanis nagyon egyen darab.

Derlon_Webb 2012.09.17. 15:35:59

Lemaradtak az Angry Birds-ös pólók :-)
süti beállítások módosítása