2012.09.10

New York-i Divathét képekben: Tommy Hilfiger, Nautica és Lacoste

HeStyle | 2012.09.10 13:00 | Szólj hozzá!


Már javában zajlik a divathét New York-ban, ahol a divatházak a 2013-as tavaszi/nyári kollekcióikat mutatják be a nagyközönségnek és a szakmának. Most következő összeállításunkban a Tommy Hilfiger, a Nautica és a Lacoste jövő nyári kínálatába pillanthattok bele néhány fotó erejéig.
A Tommy Hilfiger-nél a csíkok játsszák majd a főszerepet 2013 tavaszán, leginkább ez a minta határozza meg a kollekciót, melyben főként elegánsabb összeállítások szerepelnek ("iskolai-stílus", zakók, öltönyök), de néhány "vagányabb" darab is helyet kapott a kínálatban.
A Nautica új kollekciója nálam abszolút favorit ebből a válogatásból: nagyon tetszik, ahogyan a rájuk jellemző sportos vonalat vegyítették egy kis "dandy" stílussal. A színek, kiegészítők (főként a napszemüvegek) és az elegáns fazonok remekül mutatnak és harmonizálnak a kínálatban.
Végül pedig jöjjön a Lacoste 2013-as tavaszi kollekciója, amely ezúttal a minimalista stílust részesíti előnyben.
Modern fazonok, letisztult színvilág (helyenként néha egy-egy élénk szettel megtörve) és különleges minták határozzák meg a kínálatot, mely nekem most nem igazán jött át. Valami furcsa az egész kollekcióban, egyáltalán nem tetszenek az összeállítások.

Nektek mi a véleményetek?
Melyik kollekció tetszik legjobban?

DIVHETNY3.jpg

DIVHETNY1.jpg

FOLYTATÁS A TOVÁBB UTÁN!

DIVHETNY2.jpg

DIVHETNY3_1.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr534766155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása