2012.09.04

Harry herceg a Déli-sarkra indul!

HeStyle | 2012.09.04 15:00 | 1 hozzászólás


A 27 éves Harry herceg nagy fába vágta a fejszéjét!
A zord Antarktisznak három csapat sérült katona vág neki az Egyesült Királyságból, az Egyesült  Államokból és a Brit Nemzetközösség országaiból. "A Séta a Sebesültekkel együttműködés mögött rejlő jövőkép, – vagyis hogy visszaintegráljuk a sebesült katonákat a társadalomba - arra a felismerésre épít, hogy ezekben a fiatal emberekben mennyi erő és lelkesedés rejlik. A cél az, hogy eltökéltségüket és energiájukat kihasználva felkészítsük őket az előttük álló kihívásokra." - nyilatkozta 2012 februárjában Harry herceg az expedíció védnöke. Az expedíció négy hétig tart majd, célja pedig az, hogy bebizonyítsa, hogy a sérült katonák is tudnak teljes értékű életet élni, sőt akaraterejükkel szinte bármire képesek.
Az expedícióban a "Séta a Sebesültekkel" újra együttműködik a Helly Hansen márkával is, akik a résztvevők biztonságát és védelmét hivatottak biztosítani az általuk kifejlesztett, technikai ruházatokkal.

harryhh1.jpeg

hh3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr444754497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.09.05. 17:26:32

Most Harry csak védnök v ő is megy a Déli Sarkra?
süti beállítások módosítása