2012.08.15

Új David Beckham x H&M kampány közeleg...

HeStyle | 2012.08.15 12:40 | 2 hozzászólás


Idén februárban debütált David Beckham "Bodywear" kollekciója a svéd fast-fashion márka, a H&M üzleteiben. A fehérnemű kollekció hatalmas siker lett, szerte a világon rengeteget adtak el belőlük, de hazánkban is hiánycikk lett néhány méret belőle. Nem is volt kérdés a folytatás, tudtuk, hogy jönni fog, csak azt nem, hogy mikor.
Most viszont már ez sem titok: A H&M bejelentette, hogy augusztus 16-án, csütörtökön újabb kampánnyal jön a David Beckham Bodywear kollekció! Sőt, kilenc városban, többek között Los Angeles-ben és New York-ban felállítanak egy-egy kb. 3 méter magas David Beckham szobrot is, hogy minél többen megcsodálhassák a focistát (és alsónadrágját.)

Mi a véleményetek a 3 méter magas David Beckham szoborról és Bodywear kollekciójáról?
Vásárolt valaki belőle közületek?

elle-david-beckham-hm-campaign-1-lg.jpeg

elle-david-beckham-HM-campaign-lg.jpeg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr254713457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.08.16. 13:54:16

3 méter magas szobor egy fickóról alsónadrágban :) Ennél csak az meglepőbb, hogy a gatyóból „hazánkban is hiánycikk lett néhány méret” :D
süti beállítások módosítása