2012.08.15

Augusztusi Zara frissítés

HeStyle | 2012.08.15 14:30 | 12 hozzászólás


A néhány napja bemutatott őszi Zara kampány sem volt semmi, de a most megjelent, az augusztusban boltokba kerülő Zara kollekciót bemutató lookbook talán meg azon is túltesz.
A sokak által kedvelt Zara az elmúlt hónapokban nem igazán kényeztetett el minket túl jó fotósorozatokkal, kezdtek kissé unalmassá válni, semmi újat nem mutattak. A most megjelent fotók viszont végre egy kis frissességről tesznek tanúbizonyságot: a fotók nagyon jól sikerültek, az összeállítások és azok darabjai remekül néznek ki és végre nem csak egy modellen láthatjuk az éppen aktuális kollekciót. 
A mostani lookbook tehát az e hónapi újdonságokat mutatja be, melyek már javában az őszre készülnek és melyek között leginkább az elegáns, öltönyös szettek vannak túlsúlyban, A lezserebb, hétköznapibb vonalat pedig ezúttal a farmeres összeállítások képviselik. Színek tekintetében a fekete, szürke, sötétkék és barna árnyalatai határozzák meg a kollekciót és azok darabjait.
Nálam tehát abszolút favorit az augusztusi frissítés, hosszú idő óta nem tetszett ennyire egy Zara lookbook sem.
Csak ne lenne ennyire túlárazott...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik az új lookbook?

A bejegyzés végén egy rövid werkfilmet is megnézhettek a lookbook készítéséről!

ZARLOOA1.jpg

ZARLOOA2.jpg

ZARLOOA3.jpg

ZARLOOA4.jpg

ZARLOOA5.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr994713568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monddazigazatmar 2012.08.15. 21:45:16

Atyaég! Ekkora szarban van spanyolország, hogy egy emberi kinézetű modellre sem telik?
A sarkon jobb kiállásu csövest láttam jobb ruhában, mint a szakállas csávó a bundás kabátos képen.

Gekko 2012.08.15. 22:39:38

Transzneműek divatja.

Doktor Kotász 2012.08.16. 00:26:12

Nekem a kedvenc márkáim egyike volt, de két éve nem tudom levásárolni az ajándékutalványaim, mert csak cingár vékony buziknak terveznek. Eleve, sportosabb emberre rá se mennek a nadrágjaik (nem dagadt volnék, mielőtt ez valakiben felmerülne), akire meg ráfér, annak buzinak is kell lennie, hogy fel is vegye. Úgy néznek ki, mint a bohócok ebben a szűk, de bokalengetős szarokban.

Két éve ott rohad a kártyám. Az első évben csak lukas farmerjaik voltak. Erről leszoktak, de most meg ez a seggemre, lábamra sem jön föl szarok vannak. Ha a combbőség megfelelő, akkor annak már akkora segge van, mintha telibe szartam volna...

Lajosforras 2012.08.16. 04:57:51

egen. de úgy őszintén, ki a lóf@sz tartaná el a zara-t, ha nem a 15-30 éves buzik? én spec nem rohanok magas térdemeléssel vásárolni,mert kijött az új kollekció. nincs az a reklám,amelyik be tudná magyarázni, hogy bármilyen ruhanemű "must have". ha a szakállas palival meg azt erőltetik,hogy ezt a motyót férfiak is hordhatják,akkor a valami nagyon nagy baj van a marketing részleggel, tudniillik egy buzi szakállal is buzi. ezzel a cuccal meg végképp kiírták magukat a gardróbszekrényemből.

Tűzgolyó 2012.08.16. 07:28:24

Az ilyen PR posztok fizetett Index címlap kirakása miatt válnak hiteltelenné a blogok.

NightWalker 2012.08.16. 08:52:18

@monddazigazatmar: Meglehet azért nézett ki jobban a csöves, mert a dresszével nem plakátolta magára "EMBEREK RATYI VAGYOK!".

voi 2012.08.16. 10:40:35

srácok ha ez nem jön be menjetek Dockyardba vagy vmelyik túraboltba. Ott vannak csak az igazán férfias cuccuk!

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.08.16. 13:59:43

@voi: Azt hiszem elsiklottál a kínjuk tárgya felett. Ha jól értem a srácok olyan nadrágot szeretnének, ami nem a bokájuk felett ér lengve ér véget. Nem zavarbaejtően szűk és tapadós itt-ott, hanem ízlésüknek megfelelő. Nem rombolja a méltóságérzésüket, hanem esetleg építi azt.
Egészen nyilvánvalóan nem ők ennek a kollekciónak a célközönsége, bár hogy pontosan kikre gondolva tervezték a ruhákat, azt nem tudom.
Tény, ami tény, az én szememben sem elég férfiasak, de én rendszerint a varrodákat támogatom a konfekcióval szemben legalább lélekben (ha tárcával nem is mindig sikerül).

voi 2012.08.16. 14:44:32

@Beau D.N.: hm.. hogy mi férfias szerintem csak kultúra kérdése, ki mit hol szokott meg. Magyar férfi ízlésének biztos nőies. Melyik mangából van az ikonod? (Loveless/ Soubi?)

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.08.16. 14:51:38

@voi:Nyilván de ezek szerint ők nem azt szokták meg, hogy úgy áll rajtuk a nadrág, ahogyan utoljára általános iskolában láttam öcsémet a kinőtt tréningnadrágjában.

Örülök, hogy tetszik az avatarom, én rajzoltam.

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.08.16. 15:24:56

@voi: :) nem élek mangán legfeljebb néha meglódul a kezem --> nagyban itt--> beaudenoir.deviantart.com/gallery/#/d4jsm9o
süti beállítások módosítása