2012.06.27

HeStyle alkalmazás a Windows Phone Piactéren!

HeStyle | 2012.06.27 13:45 | Szólj hozzá!


A Blog.hu, a Microsoft és a Nokia közös együttműködése eredményeként mostantól az 50 legolvasottabb blog már a Windows Phone Piactéren és a Nokia Lumia készülékek kezdőképernyőjén is elérhetőek.
A magyar fejlesztésű applikációk az adott blog rss feedjéből frissülnek, így rögtön a posztolás után máris olvashatóvá válik a WP-appokon keresztül is. A kezdőképernyőre élő csempeként kitűzött applikáció jelzi a felhasználó számára, ha új bejegyzés kerül a blogra, így a Nokia Lumia készüléktulajdonosok azonnal értesülnek a friss tartalomról.

Örömmel jelentjük be, hogy a HeStyle is helyet kapott az elkészült applikációk között, így ha erre alkalmas készülékkel rendelkeztek, ingyenesen letölthetitek a Windows Phone Piactérről.

hsapp1.jpg

hsapp2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr114614681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása