2012.06.16

Biotherm termékteszt: Indul a játék!

HeStyle | 2012.06.16 12:53 | Szólj hozzá!


Néhány hete hirdettük meg a Biotherm Homme terméktesztelő játékunkat, melynek alkalmából 200 olvasónknak nyílt lehetősége arra, hogy tesztelje a kozmetikai cég néhány termékét.
A csomagok postázását a héten befejeztük, reméljük már mindenkihez megérkeztek a Biotherm termékek, most pedig következzen a teszt és a játék következő szakasza:
A tesztelőknek nincs más dolguk, mint néhány napon át használni a termékeket, majd kitölteni egy rövid online tesztet, melynek keretein belül a tapasztalataikra, véleményükre vagyunk kíváncsiak.

onlineteszt.jpg
Azok között, akik kitöltik a tesztet 5x1 Biotherm neszeszert és 5x1 normál kiszerelésű Biotherm terméket sorsolunk majd ki!
A véleményezési tesztet július 3-ig lehet kitölteni, sorsolni pedig július 4-án fogunk!

A terméktesztre hatalmas túljelentkezés volt, a 200 fős limitet szinte másfél óra alatt elértük!
 De azok se csüggedjenek, akik ezúttal lemaradtak a tesztelésről, hamarosan újabb "helyeket" nyitunk meg, hogy még többen tudjatok tesztelni és véleményezni!

biotobb.jpg

A tesztcsomagokkal kapcsolatos kérdések, problémák miatt a hestyle@gmail.com e-mail címre várjuk a leveleket!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr564591960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása