2012.06.04

Ne csak idd, hordd is! - Coca Cola Clothing jövő nyári kollekció

HeStyle | 2012.06.04 16:00 | 1 hozzászólás


Tavaly már írtunk a brazil Coca Cola Clothing márkáról, amely a világhírű üdítőital saját divatmárkája. A cég minden évben képviselteti magát a Rio de Janeiro-ban megrendezett divathéten, ami ezúttal sem maradt el: megismerkedhettünk a Coca Cola Clothing 2013-as tavaszi/nyári kollekciójával, mely messze lekőrözi az elmúlt években bemutatott darabjaikat.
A cég jövő nyári kínálatában a farmer az egyik főszereplő, valamint az élénk színek és részletgazdag minták, melyek végül egy rendkívül fiatalos és vidám kollekcióhoz vezettek, melyek semmiképpen sem olyan darabok, amelyekre egy átlagember gondol, ha Coca Cola ruhákra gondol. A márka amúgy Braziliában tevékenykedik leginkább, ott aratja a legnagyobb sikereket, de nem tartják kizártnak, hogy a jövőben más országokban is képviseltessék magukat.

Mi a véleményetek a kollekcióról?
Hordanátok Coca Cola ruhákat?

Még több fotó a TOVÁBB után!





A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr804564757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Matt 2012.06.04. 16:32:31

Ezek sem hordásra, hanem a kifutóra lettek tervezve...
süti beállítások módosítása