2012.05.17

Tetszik/Nem Tetszik? - Ewan McGregor Cannes-ban

HeStyle | 2012.05.17 17:36 | 1 hozzászólás


Elkezdődött az idei, immáron hatvanötödik Cannes-i Filmfesztivál, melyet a Holdfény Királyság című film vetítésével indítottak, melyen megjelentek a film főszereplői is, köztük Bruce Willis, akiről a nap folyamán már láthattatok fotót a vörös szőnyegen.
Természetesen a filmfesztivál zsűrije sem hiányozhatott az eseményről, melyben idén többek között Jean-Paul Gaultier és Diane Krueger mellett Ewan McGregor színész is helyet kapott.
A színész többször is átöltözött a nap folyamán, több szettben is láthattuk, a lezserebb elegánstól a nagyon formálisig. Nekünk mindkét szett nagyon tetszik csakúgy, mint a klasszikus Ray-Ban Wayfarer, ami úgy látszik idén szinte kötelező jellegű Cannes-ban a férfi színészek között!

Nektek melyik szett tetszik jobban?

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr294522627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.05.18. 09:41:54

Egyik sem tetszik. Talán a "nagyon formális" a legjobb.
süti beállítások módosítása