2012.05.07

Napi Favorit: Táskák Londonból...

HeStyle | 2012.05.07 16:00 | 1 hozzászólás


A mai "Napi Favorit" rovatban egy talán kevésbé ismert márkát, a londoni Jas MB-t és annak legújabb, 2012-es tavaszi/nyári kampányát szeretnénk nektek bemutatni.
A Jas MB 2000-ben alakult meg, azóta pedig folyamatosan nő a népszerűsége az általuk kínált, kézzel készült modern és rendkívül divatos táskáknak. Az új kollekciójuk egyik főszereplői a mostanában nagy népszerűségnek örvendő hátitáskák, de ezenkívül találunk még többek között "tote" és "clutch" jellegű táskákat is a kínálatban, a mintákat és színeket illetően pedig a letisztult árnyalatok mellett a csíkok határozzák meg legjobban a nyári kollekcióban. Egyedül talál az árak okozhatnak egy kis fejfájást: a jelenlegi legolcsóbb darab 260, míg a legdrágább közel 500 fontba kerül.
Ettől függetlenül a kampány és a benne szereplő táskák is fantasztikusan sikerültek, bármelyiket elfogadnám, kérdés nélkül...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a táskák?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr934493882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.05.08. 07:47:46

Az első képen lévő nekem ronda, de a többivel úgy vagyok, mint a bejegyzés szerzője, jöhet. :)
süti beállítások módosítása