2012.04.23

Tetszik/Nem Tetszik? - Farmer sörös palackokból

HeStyle | 2012.04.23 15:45 | 1 hozzászólás


Április 22-én tartják minden évben a Föld napját, melynek alkalmából világszerte a környezetvédelem fontosságára hívják fel az emberek figyelmét. Bár tegnap nem posztoltunk semmit a témában, pótlásként íme most egy egyedi, kissé vicces, de a környezetet óvni próbáló kezdeményezés a Bonobos márkától.
A cég rendkívül fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért nemrég egy olyan farmerkollekcióval rukkolt elő, melynek darabjait műanyag sörös palackok újrahasznosításával állítanak elő. Az így kapott, immáron környezetbarát farmer 135 dollárt kóstál, ennyi az ára annak, hogy farmerviselés közben se szennyezzük a Földet.
Az ötlet amúgy tényleg nem rossz és a kivitelezés is egészen jól sikerült, nem úgy, mint 2009-ben, amikor vizes palackokból készített egy cég környezetbarát, ám hordhatatlan és áttetsző "öko-öltönyt".

Nektek mi a véleményetek?
Tetszik vagy Nem Tetszik
a sörös palackokból újrahasznosított farmer?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr124468358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.04.24. 10:25:51

Furcsa, hogy a Lushban kapható kendő két vizes palackból készül, ez meg kijön 3 sörösből. Vagy itt csak egy része az?
Az árat meg nem is értem. Azzal, hogy palackból készül, olcsóbbnak kellene lennie, hiszen minden műszál abból készül, csak nem reklámozzák.
A Lush ezt tudja és meglehetősen olcsón adja a kendőket, ráadásul nagyon szépek is.
süti beállítások módosítása