2012.04.21

Helly Hansen Ask kollekció

HorvathL | 2012.04.21 10:50 | Szólj hozzá!


A Helly Hansenről eddig szinte egyetlen szó sem esett itt a HeStyle-on.

Persze a csecsemő is megteszi valamikor az első lépéseket, képletesen most mi is ezt tesszük és megmutatjuk a kiváló norvég Helly Hansen legújabb prémium kollekcióját, mert a parkák, széldzsekik idén tavasszal igencsak divatosak. Aki hosszabb távra akar egy ilyen jó minőségű kabátot, annak tökéletes megoldás lehet egy ilyen.



Néhány szó a Helly Hansenről:
A Helly Hansent 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel munkájuk során. A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, több mint 130 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első PropileTM fleece középső réteget, és az 1970-es években a LIFA® aláöltözetet. Így a Helly Hansen termékei jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatóak.

 

A Helly Hansen dizájnerei Skandinávia gazdag népi hagyományai, és az ország csodás gleccserei, lenyűgöző tájai és erdős hegyei felé fordultak inspirációért a 2012-es tavaszi Ask kollekció megalkotásakor.

 

Az Ask Off Shore Jacket modern, városi dizájnnal kombinálja a Helly Hansen 134 éves technikai tapasztalatát a tengeri vitorlás felszerelések terén. A kabát háromrétegű, Helly Tech Performance technológiájú, vízálló, lélegző szerkezete úgy van kialakítva, hogy bírja a váratlan viharokat, míg a vitorláskabátokra emlékeztető magas gallér, a karcsúsított forma és a kéttónusú dizájn kiemelkedő viseletté teszi a világ legdivatosabb városaiban is.

 

 

Az Ask Hybrid Jacket a trench coat modernizált, skandináv változata. A letisztult vászonkabát kivételes védelmet biztosít az eső és a szél ellen. A háromrétegű, vízálló és lélegző Helly Tech Protection technológia ugyanazt a magas szintű védelmet biztosítja, mint a Helly Hansen expedíciós felszerelései.

 

A 2012-es tavaszi-nyári Ask kollekcióban a két kabát mellett kötött pulóvereket és kardigánokat találunk, melyek kiváló viseletet biztosítanak azoknak a férfiaknak, akik értékelik a minőségi konstrukciókat és a progresszív, tengeri stílust.

További képeket erre találtok.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr234464475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása