2012.04.19

Napi favorit: Gengszterek, gyerekek és szemüvegek...

HeStyle | 2012.04.19 16:14 | 1 hozzászólás


Nem vagyok nagy rajongója a gyerekekekel készült kampányoknak, de el kell ismerni, hogy a Very French Gangsters legújabb kampánya szédületesen jóra sikerült. A giccs és széles mosoly helyett rabosított, vagány "gengszter" gyerkőcök viselik a cég legújabb kollekciójának darabjait, melyek kifejezetten a három és tíz év közötti korosztály számára készültek. A kínálatban nem szerepel sellős vagy Disney figurás rózsaszín műanyag szemüveg, helyettük inkább modern, letisztult és rendkívül divatos keretek közül válogathat a szülő a gyermekének.
Persze az már más kérdés, hogy vajon melyik a jobb opció: ha ezt a keretet vagy az 500 forintos, giccsparádést töri ketté egy rosszabb pillanatában...

Ettől függetlenül a kampány nagyon jól sikerült, Napi Favorit, ez nem kétség!

Nektek mi a véleményetek a kollekcióról és a kampányról?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr824461320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.04.20. 12:44:38

A kollekció ronda, de a fotósorozat nagyon jó. Nagyon aranyos, vagány kis emberkék. :)
süti beállítások módosítása