2012.04.17

Esernyő, amihez nem kell a kezed

HorvathL | 2012.04.17 12:45 | 1 hozzászólás


Érdekes koncepcióval állt elő a floridai Alan Kaufman.

Nincs egy kilogramm ez a buborék-szerű esernyő, ami hasonlóan "működik", mint egy kapucni. Tervezője így nyilatkozik róla: "Emberek millióinak kell világszerte a szabadban dolgoznia, az időjárási körülményekre való tekintet nélkül. Bizonyos munkák esetén nem tudják tartani az esernyőt. Úgy hisszük, a mi ötletünk forradalmasítani fogja az ipart."

Nos, mi ebben annyira nem hiszünk, mindenesetre ez egy újabb érdekes koncepció. A Nubrella nevű átlátszó esernyőért 40 fontot kell fizetni.

  Ti mit gondoltok róla?  

 




Címkék: ötlet esernyő

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr664456643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.04.18. 12:53:55

Ez nagyon szar. :) Megnéztem a honlapot. Nem is értem mit mosolyok a hülye kerekesszékes, amikor az összes eső, amit felfog ez a szar ernyő az ölébe folyik. Inkább egy esőkabát és akkor még hülyének sem néznek.
süti beállítások módosítása