2012.04.11

Eredményhirdetés: YourLook verseny 2012

HeStyle | 2012.04.11 13:27 | Szólj hozzá!


Véget ért a 2012-es YourLook versenyünk is, melyet most már hagyományosan, minden évben megrendezünk, az idei már a harmadik ilyen volt.  Az idei szavazáson 32 fotóra lehetett voksolni a Facebook-on és ezúttal is több száz lájk érkezett a fotókra, csak úgy, mint a korábbi években.



A legtöbb szavazatot a Martin nevű olvasónk által beküldött fotó kapta, így 2012-ben ő nyerte a YourLook versenyünket és az ezzel járó nyereményeket: 1 db Diesel Only The Brave Tatto parfümöt és egy Biotherm Aquapower D-Sensitive csomagot!



A szavazók között is sorsoltunk: Ezúttal Veszelovszky Adél nevű olvasónk és lájkolónknak kedvezett a szerencse, Ő szintén egy Diesel Only The Brave parfümmel és egy Biotherm Aquapower D-Sensitive csomaggal lett gazdagabb!

Köszönjük a rengeteg szavazatot!

---

A verseny vége után újra megnyitjuk a YourLook rovatot, mostantól újra lehet küldeni fotókat a kedvenc ruháitokról, összeállításaitokról vagy éppen kiegészítőitekről!
A beküldött fotók részt vesznek a következő YourLook versenyen!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr24383035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása