2012.04.11

Beszámoló: Látomás pop-up store

HorvathL | 2012.04.11 11:45 | Szólj hozzá!


 Egyik kedves olvasónk, Laci beszámolóját láthatjátok alant, aki a Látomás megnyitóján járt a hónap elején. Át is adnánk a szót.

Március 30-án megnyitotta kapuját a Látomás Casual Fridays, ezúttal új helyen, megújult környezetben. A megnyitó előtti este sokadmagammal ez elsők közt válogathattam az új, 2012-es tavaszi/nyári kollekcióból.

 

Hónapokkal ezelőtt estem szerelembe a Látomással, mivel olyan szegmensét képviselik a hazai férfidivatnak, ami itthon súlyos hiányossággal küzd, mégpedig a kedvező árú / minőségi prét-á-porter termékekét. Mindig izgalmas ellátogatni a havonta jelentkező pop-up boltba, mivel igazi kincsekre lelhet mindeki, aki kicsit is szereti az egyedi vagy érdekes szabású ruhákat vagy a modern kiegészítőket, de nem szeretnének napokat "túrni" a retro shopok vállfái közt.

Az új üzlet okosan és következetesen viszi tovább ezt az irányt és a vezető, Julie, nagyon ügyesen egyensúlyoz kínálatával a tömegcikkek és az egyedi tervezésű darabok között.

Ha valami olyan darabra vágytok, ami nem jön szembe veletek az utcán, befásultatok a kommersz árukészlettől, vagy csak egy nagyszerű alapdarabot kerestek a ruhatáratokba, akkor a Casual Fridays a ti helyetek. Remek környezet, imádnivaló vezető, akinek minden vásárlójához van egy kedves szava... és az, hogy a nadrágot ingyen felszabják neked már csak az igazi grátisz. Amúgy meg őszintén, melyik üzletben válogathasz a ruhák között egy finom pohár borral a kezedben? Itt bizony igen!

Irány a Casual Fridays Látomás üzlet: megújúlt környezetben. Budapest, VII. ker. Nyár utca 7. 3. Emelet, 34 kapucsengő.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr144382846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása