2012.04.03

Modern klasszikusok a H&M-től

HorvathL | 2012.04.03 12:00 | 2 hozzászólás


Andres Velencoso Segura szerepel a H&M tavaszi kampányában.

Mint azt már megszokhattuk, a svéd brand hetente-havonta csöpögteti a kampányképeket. Ezúttal "Modern Classics" jelszóval mutatnak kiváló öltönyöket, kétségkívül elkényezteti vásárlóit mostanában a H&M. Nekünk nagyon tetszenek ezek a darabok, örömteli, hogy ha az ember jól szabott öltönyt szeretne, akkor sem kell annyira súlyos összegeket fizetni. 

Nektek hogy tetszenek ezek a darabok?

 

A többiért katt a továbbra!

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr674360864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KóserKároly 2012.04.07. 10:04:34

En mar csak szeretem a H&M kinalatat, de ezeket a vackokat jol szabott oltonynek nevezni... Itt latszik, hogy lehetsz barmilyen tajekozott a divat teren, az eleganciarol sajnos fogalmad sincs...

Ezek az oltonyok ugyanis egytol-egyig nagyreszt polieszterbol keszultek (muszalas anyag!), egy igenyes ferfi ilyet nem vesz fel, csakis szaz szazalek gyapju oltonyt. Ami pedig az arakat illeti: rohejes amit irsz, te kepes vagy mondjuk 50 ezer forintot kiadni egy ilyen muanyag vacakert, holott ennyiert pl. a Van Graafban vagy a Peek & Cloppenburgban igazi gyapju oltonyt lehet kapni. Learazaskor meg olcsobban is.

rocksztar 2012.04.09. 09:37:06

a minősége tényleg egy fos
süti beállítások módosítása