2012.03.12

A flört folytatódik... - Burberry márciusi kampány

HeStyle | 2012.03.12 13:48 | Szólj hozzá!


A februárban napi favoritot érő Burberry-s flört úgy látszik, hogy folytatódik, hiszen ezúttal is az Eddie Redmayne és Cara Delevingne páros "játssza" a főszerepet a Mario Testino által fotózott márciusi Burberry kampányban.
A leginkább "A katedrális" című sorozatból ismert Eddie Redmayne és partnere, a bájos Cara Delevingne a Burberry tavaszi kollekciójából mutat be néhány kiemelkedő darabot és összeállítást a kampány során, melynek egyik kulcseleme az Eyewear kollekcióból származó napszemüvegek, melyek szinte mindegyik fotón megjelennek, valamint a remek kiegészítők, melyek szintén csak még jobban feldobják az amúgy is tökéletes összeállításokat.
Nem kérdés tehát, hogy ezúttal is Napi favorit a Burberry e hónapra szánt kampánya, kíváncsian várjuk az áprilisi fotókat is, reméljük legalább ennyire jók lesznek azok is!

Nektek mi a véleményetek?

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr554311820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása