2012.03.07

H&M Perfect Prints kampány és tavaszi kiegészítők

HeStyle | 2012.03.07 11:59 | 1 hozzászólás


Holnap reggel startol a H&M legújabb designer kollekciója, melyet ezúttal az olasz Marni divatház készített a fast fashion márka számára. Addig is, amíg tart a várakozás, a H&M két új lookbook-al örvendeztette meg vásárlóit. A Perfect Prints címet viselő fotósorozatban a fiatalos, mintás és színes pólókon van a hangsúly, melyeket többek között Oscar Spendrup és Palvin Barbara viselnek a lookbook-ban. A másik sorozat a H&M tavaszi kiegészítőit, mint például a táskákat, cipőket, napszemüvegeket és öveket hívatott bemutatni Jacey Elthalion modell segítségével, melyek közül már szinte mindegyik darab kapható hazánkban is.
A két lookbook közül nekem a kiegészítőket bemutató sorozat tetszik jobban, az ott látható táskát és néhány cipőt már ki is néztem magamnak.

Nektek melyik kampány tetszik jobban?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr184295139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elike 2012.03.07. 14:28:56

Már alig lehessen öket kapni :D
süti beállítások módosítása