2012.03.02

YourLook Tattoo: Bak Kyra tetoválásai

HeStyle | 2012.03.02 15:30 | 1 hozzászólás


Bak Kyra nem ismeretlen a HeStyle olvasói számára, hiszen már többször is mutattunk általa tervezett kollekciókat és általa stylingolt fotósorozatokat. Most azonban nem a munkáiról lesz szó, hanem azokról a kiegészítőiről, melyeket mindig magán visel: a tetoválásairól, melyekről így mesél:
"A vállamon lévő cseresznyevirág, mely az újjászületés egyik jelképe, azért fontos számomra, mert ugyanilyen van Édesanyámnak is, együtt csináltattuk ezt a tetoválást.
A madár: Nos, ezt párban szokták feltenni, az enyémnek a párja az öcsémen van.
A bazsarózsa, ami a madár mellé került az eddigi életemet hivatott jelképezni, azt amit átéltem eddig. A csuklómon az egyiptomi istennő, Ízisz látható, egyébként ez volt az első tetoválásom, amit azért csináltattam, mert ez volt a kabalamedálom, amíg el nem hagytam, a tetoválást pedig nehezebben veszíti el az ember...
Összességében majdnem az összes tetoválásom a családomról szól, nagyon nagy az összetartás közöttünk, melyet szerettem volna így is kifejezni."

Mi a véleményetek Kyra tetoválásairól?
Hogy tetszenek?

 

Ha szeretnél Te is részt venni a YourLook Tattoo rovatban és megnyerni a vadonatúj Diesel Only The Brave Tattoo parfümöt, nincs más dolgod, mint fotót küldeni nekünk tetoválásodról!
Ha nem rendelkezel tetoválással, akkor is részt vehetsz a játékban:
Tervezz (rajzzal, számítógéppel, stb.) saját tetoválást és küldd el nekünk vagy töltsd fel a Facebook oldalunkra.

Még több infó a játékról itt!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr244284304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.03.05. 09:09:20

A cseresznyevirág nagyon szép. Én is nagyon szeretem ezt a motívumot, meg mindent, ami Japánhoz, a kelethez köthető. A bazsarózsa nem igazán tetszik.
süti beállítások módosítása